onsdag 10 augusti 2011

Landsort

Så här trevligt kan det se ut i på en mindre ort, i det här fallet Nora som vi besökte på vägen hem igår, mysig liten sommarstad!

I övrigt så har vi haft det underbart skönt och trevligt, tänk att få vara ute hela dagarna och sedan sätta sig vid dukat bord och få äta gudomligt god mat, utan att behöva vare sig planera, handla eller tilllaga den!

Kan verkligen rekommendera Gammelgården i Sälen, väldigt mysig miljö, trevliga rum, supertrevlig personal, och helt gudomligt god mat, det var rena rama gourmématen, så fint presenterad innan serveringen och så vackert upplagd på faten!


annette

Nr 311 av 365 Landsort

5 kommentarer:

Bonnfrua sa...

Välkommen tillbaka! Så härligt det låter med dukat bord och utomhusvistelse hela dagarna! Måste vara en bra batteriladdare inför hösten som är på ingång. idag är det kyliga nordliga vindar och regn som härskar här.

Jane sa...

Kul att du är tillbaka :)
Låter som om du haft det riktigt skönt och avkopplande. Försöker njuta av den sista semesterdagen ... jo, jag är tvungen att jobba i morr´n trots att jag jobbat in den dagen :( Tänker ta ut den nästa vecka istället, troligen fredag så jag får lite "långhelg".
Ha det gott!

Della sa...

Det där låter jättehärligt och fint ser det ut.
Välkommen tillbaka!

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Åh vad härligt. Det där ser ut som en riktig idyll!!!

Välkommen hem igen

Kramkram

AnnaKK sa...

Där skulle man kanske ta och flytta in för gott!? ;-) Ser verkligen jättemysigt ut - och tänk att få sätta sej till dukat bord och äta gourmetmat som andra har lagat varje dag. :-)~ (Ja, ja... Man skulle rulla fram efter ett tag - men det skulle det nog faktiskt vara värt! :-D)