måndag 15 augusti 2011

Hus

För Er som undrar så bytte jag ut huset precis just nu, kom på att det var rätt kul att ha med det fulaste huset som jag någonsin fotat genom ett smutsigt bussfönster;)

Fult, men samtidigt lite charmigt!


Ha en bra kväll!


annette

Nr 327 av 365

9 kommentarer:

Della sa...

Nu är det gjort i alla fall. Man kommer snabbt in i det och sedan är allt som vanligt igen. Vaddå semester?

Ninni sa...

Ja huset var ganska fult men var det verkligen så där färggrannt? Lite läckert är det ju :)
Nej jag hann aldrig till torget. Jag blev så sen så jag höll på att missa tiden hos frissan. Imorgon ska jag undersöka saken...du har fått mig att längta mig sjuk efter ett gott äpple.
Det regnar här också men är riktigt varmt, drygt 20.
Ha det så bra...trots jobb.
Kram Ninni

Jane sa...

Tycker du det var fult? Jag tycker det var urläckert :)) Tänk vilken hicka "stilpoliserna" på kommunen skulle få om det dök upp ett sådant hus här, ha ha.
Första arbetsdagen gjord och det var ganska kul fast eftermiddagen kändes vääääldigt lång.

Pia sa...

Glada färger!

AnnaKK sa...

För att knyta an till stugan jag nyss kommenterade, så kan jag bara säga att jag hellre bor i den än i det här huset! Hu, så lessamt det ser ut... 8-X Det hjälps inte att det är "blingat" med en hel del färgglada attarialjer, för det känns inte som om livet är helt lätt för människorna som bor i det...? Men jag kan ha fel - hoppas att jag har det!? <:-)

Della sa...

Kanske fult med åh vad spännande. Det kan jag titta en lång stund på.

Anonym sa...

Färgglatt om inte annat;)

Kramkram
Tott

paula i pörtet sa...

Det var väldigt va färggrant det var! Annars hade huset varit som en kopia från t.ex Rinkeby bara att där är det bara grå betong och inte en färgklick! Oj va många fina bilder du hunnit med sedan sist, du ligger verkligen i du! Porcinin är slut i skogen, katastrof! Jag hittar ingen svamp alls att plocka, förutom trista kremlor o rimskivlingar som jag inte vill ha! Nå, det dröjer väl innan snön kommer hoppas jag, om inte annat får jag som vanligt satsa på trattisarna lite längre fram.
Kramen från pörtet

Pysselfarmor sa...

Håller med dig...verkligen charmigt.