lördag 6 augusti 2011

Festival

Just nu pågår Pridefestivalen i Stockholm som avslutas idag med den stora paraden.

Läste just i morgontidningen att i år när dom haft ett helt öppet festivalområde där alla kunnat gå in, så har många blivit utsatta för kränkningar, så därför vill jag uppmärksamma detta.

Hann själv inte besöka området när jag var där i veckan, men deras vackra flaggor fångade jag!

Och med detta vill jag bara säga att det är "skit" med vårt samhälle, alla har samma människovärde oavsett sexuell läggning, eller om Du på ngt annat sätt enligt andra,inte passar in i "mallen" för "vårt", som jag själv tycker lite fyrkantiga samhälle!

Tänk på detta, ha dock en skön lördag i alla fall!


annette

Nr 308 av 365

10 kommentarer:

Jane sa...

Kan bara instämma, varför kan de som har annan åsikt inte bara sköta sig själva? Vissa njuter av att få trampa på andra ...
Snygg bild på tjusiga flaggor :))

annette sa...

Till Unknown som nyss la in en kommentar här, läs på bloggen innnan Du lägger in ngt mer, detta är en reklamfri blogg!


http://www.blogger.com/profile/00543407819305986381

annette

Morten Pedersen sa...

Flott bilde med alt det strålende lyset.

annette sa...

Jane, med tanke på hur många tänker i andra sammanhang "sköt Dej själv och skit i andra", så borde ju detta gälla även dessa människor,som med all säkerhet har och har haft det tufft många gånger!

annette

Pumita sa...

Precis, så är det! Tänkte ge mig ut idag men när jag funderat ett tag på allt folk som man får trängas med så tror jag att jag stannar hemma och tar det lugnt.

sv: Ja, nu är jag mig själv igen. Det var bara lite fredagsgnäll. Brukar vara halvt medvetslös i slutet av arbetsveckan. =) Sedan är det en annan fråga om det ska vara så men det kan vi ta en annan gång. Mycket som har gått snett i samhället (med tanke på din text och kommentaren ovan).

Om du gillar att läsa kan jag rekommendera Lasse Bergs Skymningsång i Kalahari där han berättar varför vi har blivit som vi har blivit, en spännande resa från ursprunget i Afrika. Den borde alla medlemmar i sd läsa, förresten.

annette sa...

Håll Dej Du hemma Pumita, precis varit ute, om Ni har samma väder som vi har lite söderut så går det inte att vara ute, så oerhört varmt!
Sitta i skuggan som "Tjuren Ferdinand" är lagom idag!

Visst är det massor som gått fel i samhället, börjar man tänka efter så blir det ju väldigt skrämmande!

Läser ganska så mycket, så den boken skall jag försöka få tag på!

Ha det gott!

annette

Anonym sa...

Instämmer!! Alla människors lika värde är alltid värt att diskutera när folk har motsatt åsikt!

Jag märker ingen skillnad på de vänner jag har som är homosexuella jämfört med de som är hetero... mer än att de är kära i någon av sitt eget kön. Och det kvittar väl. Kärlek är ju ändå kärlek och det är ibland en bristvara i vårt samhälle!

Kram Tott

annette sa...

Ja, Tott vi har ju diskuterat detta vid minst ett tillfälle privat, så jag vet att Du och jag delar åsikter om människors lika värde!
T.om. Du och jag har ett värde har vi väl kommit fram till, dom enda som inte tycker det är väl våra arbetsgivare;)

Kraaam!

Elisabeth sa...

Håller med fullständigt i vad du skriver!
Urläcker bild!

Pumita sa...

Det blev mest Ferdinand igår men med tanke på hur vädret har varit idag var det kanske inte så smart. Om man nu inte ville rationalisera tillvaron genom att schamponera håret och bara kliva ut... Är det nu jag ska önska dig trevlig arbetsvecka? ;)