tisdag 30 augusti 2011

Augustiljus

Är vad jag åstadkommit under en timme, inte riktigt på humör känns det som, så jag lägger ner verksamheten just nu i alla fall!

Ha det gott!


annette

12 kommentarer:

Jane sa...

Vackert motljus i din bild! Speciellt augustiljus ... på tal om höst, just nu flög det ca 30 tranor över huset. De kommer väl förbi dig lite senare ikväll om de inte stannar på vägen :))

Anonym sa...

En vacker bild

Kramkram
Trött Tott

Pysselfarmor sa...

Läckert augustiljus i varje fall trots att du är trött ;-)

Della sa...

Bilden har fint augustiljus.
Ta paus du och kom tillbaka när du känner med för det igen.
Take care!

Morten Pedersen sa...

Her var det fint lys ja.

sasfoto sa...

Jädrans så läcker bild!
Nedläggningen är högst tillfällig hoppas jag. Kram/SA

BrittMarie sa...

Så fint! Den där gungan skulle man kunna tänka sig att gunga i.. Perfekt för att bli av med jobbstress. Faktum är att jag tror det bara räcker med att titta på bilden!
Kram

Inger Maryissa sa...

Jätte-fint och mysigt foto
kram

Elisabeth sa...

Superfint!
Det var mycket bra åstakommet anser jag! Riktigt fin höstbild utan rött i. Man känner verkligen det är kyligt!

Bonnfrua sa...

Härligt augustiljus i bilden.
Och du, Nu när du klarat av 365:an måste du ju inte prestera inlägg varje dag! Ta en paus så vi får njuta av dina bilder och inlägg sen igen. För bloggen är ju till för dig och inte du för bloggen.
:-)
Kram

AnnaKK sa...

Hejsan!

Vilket mysigt foto - gillar det skarpt! :-)

Inte så konstigt om du behöver vila dej lite från blogg och foton efter slutspurten av 365. Passa på att gå lite kvällspromenader utan kameran ett tag!? (Det sägs vara ett jättebra sätt att hitta tillbaka till fotolusten, och jag kan tänka mej att det ligger något i det, för man kommer att se en massa motiv som man inte kommer att kunna fota just för att kameran ligger kvar där hemma. Men då tar man fotot med ögonen bara - och traskar sen vidare, nöjd med att slippa allt extra jobb med vad bildredigering och publicering på bloggen osv heter! ;-D)

Ha det fint!!! :-)

paula i pörtet sa...

Där vill jag gunga, underbar bild! Undrar om det är något i jobbet som gnager och stör dig, kan tänka mig det. Hoppas det blåst över så du får en fin helg.
Jag är nöjd med torken, den är ju inte så stor men till karljohan har den varit perfekt. Nästa år vill jag torka hallon o blåbär, det blev inte av i år. Hur det blir med trattisar vet jag inte, dom är köttigare och tar mera plats, men torkollorna går att ställa in på olika avstånd så det ska väl gå bra.
Ha en riktigt skön helg, här blir det fri-idrott för hela slanten...
Kramen