lördag 2 juli 2011

Vin

När det är så här varmt, så är jag egentligen inte så sugen på mat, till lunch blev det sill, och till middag blir det enbart vitt vin och räkor;)


Skål på Er!


annette

249 av 365

8 kommentarer:

Della sa...

Så gott! Skål själv! Här blev det någon sorts färsbiff med vitlöksyoghurtssås och tomater, sallad och rödlök på tortillabröd. Jätteenkelt att tillaga och gott det med.

annette sa...

Det lät väldigt gott, skall ta fram nötfärs ur frysen till i morgon, krävs inte så "stabbig" mat nu!

annette

Pumita sa...

Mm, lyxigt värre! Salud på dig! Eller Gesundheit kanske det heter när man skålar österrikiskt? Lätt snabbmat hos mig med: små tortillas med en massa gott på... kladdigt men trevligt att plocka med... och en sallad med sås på turkisk yogurt (mycket spiskummin som jag gillar). Man är väl globaliserad. ;)

Pumita sa...

Vad har du i glaset förresten? Alltid kul att få tips.

annette sa...

Pumita!

En Italiensk chardonny som heter Gloria, gott"smuttvin" när det är varmt ute!

annette

Jane sa...

Mmmmm, det där såg verkligen smarrigt ut. Har inte ätit räkor sedan förra sommaren ... men vin har jag druckit ;)

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Räkor...så gott. Men vinet hoppar jag över:)

Kram annica

paula i pörtet sa...

Jag gör som du, hej förresten, äter sill och räkor när det är varmt! Idag är det svalare, vi har tagit en promenad o jag har hittat en tegelsopp. Maskarna hade också hittat den men den var inte helt förstörd...så här i början av säsongen kan man inte vara så kräsen..haha
Hoppas det är bra med dig Svinalängorna har jag inte sett men däremot läst boken. Jag vill påstå att hon skildrar en barndom som inte är alltför ovanlig...
Kramar