söndag 31 juli 2011

Vete

Ja, jag tror i alla fall att det här är vete, har ju fått lite undervisning om detta med sädesslag av bl.a "fröken" Jane;)

Klarade jag inte läxan får jag plugga på mer;-))


Helt plötsligt så fick vi lite regn här, men det gör inte så mycket, för det är ett skönt ljummet sommaregn, blandat med sol och blå himmel!

Ha en skön söndagskväll!


annette

Nr 299 av 365

8 kommentarer:

Morten Pedersen sa...

Vi fikk litt regn her i dag også, men over på en halv time. Det ser også ut for meg som hvete, men er ingen ekspert der heller. Det jeg kan si er at det er et fint bilde.

Pumita sa...

Tycker att det ser ut som vete men jag är ingen expert. Det enda jag med säkerhet kan identifiera är havre för det är så annorlunda mot de andra sedeslagen. =) Vacker bild med fina färger!

enn-08-i-exil sa...

Morrn Annette.

Vacker bild av veteaxet/veteaxen....

Ha de bra.

Hasse A Norge

Jane sa...

Ha ha, du har lärt läxan ser jag. Guldstjärna ;))
Vad det är vackert med sädesslag, speciellt när det får den där "mogna" färgen.
Lyckades fixa till mitt gamla ryggskott idag när jag skulle lyfta fram min pyttelilla gräsklippare så nu kan jag knappt sitta :( Man ska inte göra något ... bara tomglo rakt fram så händer inget ... fast då ramlar man väl av stolen, he he.

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Ja jisses, det var oväntat... Som tur var kom solen tillbaka och vi kalasade bara vidare:)

Kram Annica

Bonnfrua sa...

Jomenvisst är det vete, riktigt fint fotat!
Badat för första gången i år i min barndoms sjö, nostalgin var ett faktum! Känns som riktig sommar idag, skön värme utan regn, nästan. En intensiv skur sen var det över!

Elisabeth sa...

Underbart redigerad bild!!!
Vilken sort är jag också urkass på. Vid olyckan i går så frågade jag både räddningsledaren och en av sjukskötarna från ambulansen om de viste vilken sort som växte på fältet där bilen kört... Ingen viste.
Usch vad man är dålig på sådant man inte pysslar med!

annette sa...

Tack Elisabeth, ja jag trodde ju jag visste vad som växte på åkrarna, men det vet jag inte alls, såg något igår jag aldrig sett tidigare, men det blev så urkassa bilder så dom visar jag inte;)
Ngt trassligt med en massa strån i "bajsbrun" färg;)

annette