onsdag 27 juli 2011

Stund

En stund av lycka kände jag när vi skymtade denna lilla tjärn mellan träden uppe vid Marsliden, tvärnit på vägen blev det, och sedan blev vi kvar där säkert ett par timmar!
Konstigt egentligen hur vi normalt väldigt stressade människor, bara kan sitta så där ett par timmar, och titta på ngt där det egentligen inte händer någonting!?


Ha en bra onsdag!


annette

Nr 291 av 365

9 kommentarer:

Morten Pedersen sa...

Nydelig landskap og bilde, får bare håpe myggen holder seg unna.

annette sa...

Fanns knappt inte en mygga på hela vår resa, desto mer myggor finns det här i svampskogarna!

Var visst väldigt torrt i Lappland just när myggäggen skulle kläckas däruppe i år!

annette

Jane sa...

Förstår varför ni stannade till, så vackert!
Här skiner solen idag men jag har lyckats dra till mig några baciller så min hals värker och jag känner mig febrig, blir till att ligga i hammocken, tror jag :)

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Så fantastiskt vackert! Sverige är verkligen en land med många ansikten!!

Kram Annica

Della sa...

Men så vilsamt. Där skulle jag trivas är jag säker på.

AnnaKK sa...

Det är väl precis sånt där stressade människor behöver!? Dvs en anledning till att sitta ner (och verkligen koppla av) som är så stark (anledningen, alltså!) att de verkligen tar sej tid att göra det!! Som att rasta en stund på en sån här fantastisk plats när man ändå passerar, till exempel. :-)

Här är det också soligt, men nån tropisk hetta kände jag åtminstone inte av i Malmö (där jag tillbringat dagen). Där blåser det nästan alltid (mer eller mindre) från havet, så. Möjligen är det mer gassigt här hemma, men ännu så länge har jag inte kommit loss från datorn sen jag kollade igenom dagens bildskörd, så jag vet faktiskt inte. ;-)

Elisabeth sa...

Bara SÅ UNDERBART VACKER bild!
Jag förstår till fullo att ni kunde sitta där i timmar.
Välbehövliga i denna stressade värld!

Pumita sa...

Men så underbart! Det är precis det semestern är till för. :) Fast för mig känns det mer som konstgjord andning eftersom jag fick bara två veckor... men men, ska försöka njuta av det sista så gott det går. :) Ha det gott, vännen!

Pysselfarmor sa...

mmm vilken ljuvlig bild du tagit...nu längtar jag upp dit!