onsdag 13 juli 2011

Staket

Gillar ju det naturen skapat självt, och här har naturen skapat ett staket av gräs, som hindrar mej från att fota den näckros som fanns närmast kanten, men det fanns ju fler i närheten så dom fotade jag oxå;)Tror Ni att jag har förberett mycket inför semestern så tror Ni fel, lär mej visst aldrig!!


annette


Nr 275 av 365

7 kommentarer:

Della sa...

Den bilden gillar jag mycket! Snyggt station.
Åker du på fredag eller lördag?

Bonnfrua sa...

Deiligt staket! Ursnyggt.
Du var visst lite vilder av dig som barn, eller ska man säga uppfinningsrik!? Men stören till äplena var ju faktiskt en genial idé.

Anonym sa...

Vacker bild!!

Kram Tott

Jane sa...

Vilket vackert staket ... och det bakom var ännu vackrare :)
Dagen har tillbringats i hammocken - i vågrätt läge :) med ett korsord. Det börjar bli lite kris igen med bilder till bloggen :/ Måste jaga motiv igen ... då duger det inte att vara en soffpotatis :)

Ninni sa...

Ett vackert och annorlunda staket. Fint redigerad bild. Den ser så romantisk ut.
Jag har varit så snål med Internetuppkopplingen i Portugal så jag har inte alls förstått vart du ska åka den här gången tyvärr. Men du hinner nog ;)
Kram NInni

Elisabeth sa...

Snygg tolkning!
Och väldigt fin bild.

AnnaKK sa...

Vilket jättefint näckrosfoto!!! :-) Och stakettemat var ju fyndigt löst!

Idag är det regnigt här (grattis SMHI - äntligen har ni prickat in en prognos till 100...), så då får det nog bli semesterfotoredigering för hela slanten. :-) Hade det varit uppehåll så hade jag nog satt mej på tåget nånstans, men i regn lockar det INTE...

Ha en bra dag! :-)