torsdag 21 juli 2011

Spegling

Ja, vad säga mer än att naturen är otroligt vacker häruppe i Norra Sverige!Och nu skall jag inte sitta här längre, blå himmel med lite moln även idag.


Ni som undrat över mygg, igår var det första gången vi överhuvudtaget märkte av några, men bara ett par stycken, ingen myggspray har vi behövt använda, har jag nog aldrig behövt vid närmare eftertanke!!
annette


Nr 281 av 365

9 kommentarer:

Jane sa...

Underbar utsikt, så rofyllt med det spegelblanka vattnet. Skönt att myggen håller sig borta, de kan ju vara en riktig plåga annars :)

Elisabeth sa...

Den där stillheten är så påtaglig i din bild, man nästan hör tysteheten och lite sus i gräset!

Skönt med myggen! När dottern var uppe med scouterna typ i Kiruna för några år sedan, så fick hon en kraftig allergichock av alla myggbett. Så helt ofarliga är inte de små rackarna...

Ha en underbar dag!

Anonym sa...

Då har vi mer mygg här hemma. Jag har bett över hela benen...:(

Kram Tott

Bonnfrua sa...

Rofylld bild!
Skönt att ni slipper myggen, vi som bor mitt ute på slätta brukar inte ha problem med dem, men i år är det så vindstilla så de rackarna hittar fram till oss också. Men det är sannerligen ett I-landsproblem!!!

Ninni sa...

Vad det ser rofyllt ut...
Skönt att slippa mygg förstås. Mitt blod gillar de inget vidare så jag har inga stora bekymmer med dem. Vår tur blev som planerat ganska kort...idag regnar det och det ska bli värre imorgon. Men lite fick vi gjort och "att-göra"-listan svällde ännu mera ;) Det brukar bli så när att man får tusen nya idéer när man kommer till stugan.
Fortsätt njuta!
Ninni

Della sa...

Ja, vad säger man.?

Nette Cecilia sa...

Så underbart det ser ut att vara ,har varit i dom trakterna för ca 20 år sedan,kramis Nette

BrittMarie sa...

Men, så fina bilder! Hoppas man någon gång kan komma till Norrland. Det ser fantastiskt ut!
Kram

AnnaKK sa...

Mer spegelblankt än så där blir nog inte vatten!? Och vilken fin "sak" som speglar sej i det sen - ljuvligt!! :-)