söndag 10 juli 2011

Snabb

Japp, dom övriga hade inte en chans;)


Och nu blev det två snabba temabilder här oxå, 265 uppnådda!


51 teman kvar och 49 egna om jag vill välja det istället för teman!


Tack Della för nytändningen!Stora frågan idag är inköp av GPS till bilen eller inte;)


Ha det gott!


annette

265 av 365

5 kommentarer:

Viola sa...

Man kommer "snabbt" fram med GPS, nu fick jag till det tycker jag....så satsa på ett köp, har jag inte ångrat..ha en skön söndag, är i vattenhålet för tre dagar ledigt, kram

Della sa...

Det är verkligen fart i den bilden. Passar utmärkt.
Vad kul med nytändningen! Det går ju lite upp och ner, men jag märkte ganska snart att de där 265 som vi kom överens om nog skulle gå rätt lätt, så i stället fokuserar jag på att sätta de sista reglerade temabilderna och sedan spåna ihop egna. Och det är bra mycket roligare om vi följs åt någorlunda. Jag blir peppad när du kör på! :-)

Johanna Stålros sa...

Gps underlättar en hel del....Kram på dig johanna

Jane sa...

Oj oj oj, den som är snabb är du ;) Nu har ja inte en chans att hinna ikapp! Räknade efter lite snabbt och insåg att jag ligger "efter" några bilder om jag skulle lagt in en om dagen. Men, men jag får väl sätta fart :))
Här kom världens åskväder, gick över på tio minuter men det regnade för en hel vecka - bra för gräsmattan ... hmmm, tur att jag klippte den igår...

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Jädrar vad det går undan i årets utmaning. Jag skulle aldrig palla... men du är så bra och jag gillar verkligen dina tolkningar!!!

Kram Annica