fredag 8 juli 2011

Relationer

Ja, vad har dessa människor för relationer, sådan saker kan jag fundera på ibland när jag ser en grupp människor!Kom av mej i veckan med inlägg av olika orsaker, eller skall jag vara ärlig och säga som det är att jag firat min nya löneökning i dagarna två, NOT:(


Ha en fin helg!


annette


Nr 261 av 365

8 kommentarer:

Bonnfrua sa...

Såna funderingar har man nog lite till mans...
Din offentliga arbetsgivare... hfrp... en av flera anledningar till att jag bytte.

Jane sa...

Aj då, var det så illa med löneförhöjningen? Det blir nog en strid både för er och för lärarna vid nästa förhandling, tror jag.
Ibland kan jag roa mig med att kolla in folk när jag sitter och fikar ute, speciellt kul att gissa deras relationer :))

Bonnfrua sa...

Sv: Bladpersilja, kruspersilja, rotselleri, rödbetor, purjolök, gil lök, röd dito, dill, morötter... listan kan göras lång på vad han odlar min man.
Skulle jag vara bortskämd med förska fräscha grönsaker? Japp! det är jag!!!!

annette sa...

Jane, har nog resignerat en aning, vi kan väl inte få några rejäla lönehöjningar, vi får ju lön båda grupperna via skattepengar, och det får vi ju oxå höra via insändare i tidningar och på annat sätt!!

Bonnfrua, låter underbart med tillgång till alla dessa färska grönsaker, om man är bortskämd på det sättet är det helt okej att vara bortskämd:)

annette

Della sa...

Ja, man kan verkligen undra en massa över grupper med folk. Vad gör de, varför är de där, hur känner de varandra, etc...?
Tråkigt när man inte får den uppskattning via lön som man är värd.

UllaMona sa...

Gruppen tycker jag ser ut som ett fotbollslag med supportrar...ja du lön och lön...vi kan väl kalla det ett bidrag eller lite matpengar.

Pumita sa...

Mm, man kan ju fundera på vad de har gemensamt... eller förresten, det behöver man inte alls ha. Det är kul med olika sorters människor tillsammans. Men frågan är snarare: vad har fört dem samman?

Det är med lön är verkligen laddat för det är ändå på nåt sätt en värdemätare på hur mycket arbetsgivaren uppskattar att ens insats är värd. Men för ens egen skull ska man nog helst tänka att de bara vill komma undan så billigt som möjligt. :/

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Lön... Vi är inte direkt uppskattade i lönekarusellen vare sig du eller jag. Och ändå gör vi två superviktiga jobb...

Kraaaaaaaam