måndag 4 juli 2011

Älskad

Rosor är älskade av många, och rött är väl kärlekens färg, så då passar kanske denna röda ros fotad på floristgymnasiet igår bra på temat älskad!

Behövde lite kontrast till gårdagens lite tunga inlägg, mår lite illa även idag när jag tänker på bilder jag såg och texter jag läste!


annette

Nr 254 av 365

10 kommentarer:

Viola sa...

Underbar:) tycker det är svårt att fota just röda rosor,flyter lätt samman för mig....har du börjat din semester ännu? Vilket fall som helst,ha det gott, kram

AnnaKK sa...

Så vackra!! :-)

Några rosor tror jag inte att jag har i min närmaste omgivning just nu, men en hel del annat tjusigt. Och luften här är definitivt mycket friskare än hemma - och även än den i Östergötland! :-) (För där bodde jag i natt, men sedan dess har det blivit rätt många mil till norrut).

Ha det fint!!

Pumita sa...

Tack! Jag behövde också bli lite gladare efter gårdagens bilder. :)

Bonnfrua sa...

Vackra är de och doftar gott gör de. Absolut en älskad blomma!

Jane sa...

Här har rosorna kommit igång att blomma ordentligt men de som har stora knubbiga knoppar ser inte så glada ut. Knopparna har blivit förstörda av regnet och är alldeles bruna :( Nu vill jag ha sol och helst en behaglig temperatur att vistas i :)

Della sa...

Dom var fina och passar väldigt bra till temat.
Det är ett tema som jag inte har en aning om vad jag ska göra med.

Anonym sa...

Perfekt tolkning tycke jag!

kram Tott

Inger Maryissa sa...

Så fint foto på de vackra rosorna
ha det så gott
kram

Elisabeth sa...

Finns det floristgymnasium?
Synd man inte är i skolåldern nu, det finns så många roliga gymnasilinjer jämfört med när en annan var ung, då fanns det väl typ fyra-fem olika teoretiska linjer med liknande innehåll bara olika långa och svåra.

Det är en mycket fin bild på rosen. Men de ljusa fläckarna, var kommer de ifrån? Har du lagt dit dem eller är det glas med fukt mellan lins och motiv?

annette sa...

Ler Elisabeth, ibland gör jag bara ngt för att se om någon reagerar, och Du gör alltid det, när jag gör ngt som avviker.
Har lagt till "fläckarna" själv;)

annette