fredag 17 juni 2011

Soluppgång

Var uppe tidigt en dag i Kroatien för att fånga soluppgången, var lite mulet just den morgonen. Men det gjorde ju inte ett dugg för det är ju inte så ofta jag har fått uppleva en så oerhört vacker färgad morgonhimmel!


Ha en bra fredag!


annette

Nr 212 av 365

7 kommentarer:

AnnaKK sa...

Go´morron!

Ingen risk att man kunde se nån soluppgång här idag, för det är totalt igenmulet och regnar ymnigt... :-I Nästan lite höstrusk-känsla, faktiskt...

Är ljuset så där lila-aktigt vid soluppgången på kroatiska breddgrader??? Jag har rest så lite och har noll koll. Vet knappt vad det är för färg på soluppgången vid kusten här i Sverige!? <:-) Men här i inlandet brukar väl det tidiga morgonljuset vara gulaktigt... Tror jag!? (Det där måste jag föröka komma ihåg att tänka på nästa gång jag är uppe riktigt tidigt!)

Jane sa...

Vilken härlig färg och vilken härlig utsikt!Här är det sol än så länge så semestern börjar bra :) Nja, förresten, när jag tänkte mig en liten sovmorgon för en gångs skull så kommer de och lägger ner hyresavier kl 7 på morgonen. Jag är så lättväckt så jag vaknade ju naturligtvis dels av klampet i trappan, dels av brevlådeskramlet. Sedan var det bara att gå upp :( Får väl ta en "stödvila" under dagen :))
Ha en bra dag!

snawitz sa...

Fin bild och härliga färger

Återigen en genommulen dag i Stockholm, så just nu kan vi glömma alla vackra soluppgångar

Ha en bra fredag

Anette sa...

Så snyggt! Ja Kroatien kunde minsann bjuda på riktiga skådespel när det soluppgång och nedgång!
/Anette

BrittMarie sa...

Jag beundrar dem som kan gå upp tidigt på morgonen, för att få en naturupplevelse! Själv är jag en sjusovare.
Kram

Della sa...

Vilken färg! Det är fantastiskt att se solen gå upp.

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Min färg :)

Underbar bil!

Kram Annica