lördag 11 juni 2011

Sko

Hemma igen, både jag och sandalerna som fått jobba hårt under veckan!
Snyggt med rosa nagellack i sportsandaler;)

Ännu snyggare är det när sandalerna är av fötterna och ränderna efter remmarna lyser vita mot den i övrigt solbrända foten;)



Har varit en vecka fylld av intryck, har njutit varje sekund trots lite minus vad gäller tänkta platser att besöka, men det återkommer jag till.

Det positiva med dom inställda planerna, är jag för första gången på år och dag har upplevt hur det är att bara ner sitta långa stunder kanske med kopp kaffe och inte göra någonting.

Väldigt konstig känsla först, kaffet var ju urdrucket och då skulle ju jag vidare;)

Så gott det gjort för mej som oftast har flera saker på gång och springer fortare än hjärnan hinner tänka färdigt, tror mej ha lärt mej något nyttigt!

Varmt tack för alla hälsningar, återkommer imorgon, nu sortera tvätt som skall fixas imorgon!


annette

Nr 202 av 365

8 kommentarer:

Pumita sa...

Välkommen hem, Annette! Du ser ut att ha haft det riktigt bra. Härligt! Och randiga fötter är väl också ett tecken på att prio-ordningen är perfekt! ;)

Jane sa...

Välkommen tillbaka!
Avundas dig de "randiga" fötterna, har inte haft tid än att skaffa mig egna ;) men det kommer, var så säker :))
Du verkar ha haft det riktigt skönt och avkopplande - härligt!

Bonnfrua sa...

Välkommen hem och tillbaka online! Har saknat dina inlägg, men nu verkar "ordningen vara återställd". Blir så glad när jag läser att du fått randiga fötter och haft tida att inte göra nå´t. Det är livskvalité det! Enl mig iaf.
Ha det gôtt!

sasfoto sa...

Välkommen åter! Och planera inte allt för mycket inför sommaren. Det blir minnesvärda stunder ändå.

UllaMona sa...

Välkommen hem, jag önskar att jag hade randiga fötter...här är de vita hela vägen.
Kram

Della sa...

Du är tillbaka! Välkommen hem! Det verkar ha gjort dig väldigt gott det här med att bara vara. Ska bli roligt att få veta mer.
Du ser att jag har gått om va??!! ;-D

BrittMarie sa...

Välkommen hem igen! Det är alltid roligt att få lite nya synintryck. Säkerligen kommer det väl på bild, kanhända som 365-tema. Det väntar vi på. Tur att du hade bra kvalitet på sportsandalerna. De där tål att promeneras i många gånger till. Så får vi nog se bilder både från Kroatien och Norrköping.
Kram på dig!

Anonym sa...

Hej kära du och välkommen hem. Har precis tittat på dina bilder men insett att jag nog får återkomma för att läsa alla inlägg. Kom precis hem från sthlm där jag firat farfar som idag fyller 85 samt varit på fotboll.

Du verkar ha haft det mysigt och det vill jag höra mer om!

Kraaaam Tott