torsdag 23 juni 2011

Rörelse

Vatten är oftast i rörelse på något sätt, fast ibland går det som på mittenbilden att fota så vattnet ser ut att "stå stilla", mycket fascinerad av vatten, så det fotas ofta och gärna ur alla tänkbara vinklar!

Kunde inte besluta mej för en bild så det blev tre, men det är i alla fall bara ett inlägg;)

Nu skall det ätas färska räkor här, det är mums det!


Ha en skön kväll!


annette


Nr 225 av 365

6 kommentarer:

Bonnfrua sa...

Oj, känner hur det gungar...
Härliga blå bilder och kan bara hålla med dig om att vatten är facinerande!

Sååå skönt att du hade en lugn stund på ditt jobb. Det verkar ju inte vara fallet annars om man säger så. Hörde att på Maxi hade det varit låååånga köer på em. Skönt att man inte var där. :-)

Och ja, jag njuter av min trädgård. att få möjligheten att tänka ut och göra lite eget (trots en gammal "ärvd" täppa är tillfredsställande för själen och nyttigt för kroppen.

Della sa...

Ja men det var ju ett bra val av rörelse. Ibland blir det t o m lite väl mycket av det när man är på vattnet. Rörelsen riktigt känns i den första bilden.
Ja, nu är vi lika igen. 140 bilder kvar.
Ha en bra kväll!

Inger Maryissa sa...

Härliga bilder av vatten i rörelse
Han en fin midsommarhelg
kramar

Anonym sa...

Bild två är urläcker så den får bli min favorit av tre kanonbilder!

Kram Tott

Jane sa...

Vatten är verkligen vackert och kan vara imponerande. Är det för mycket rörelse på vattnet föredrar jag att vara på land, sjösjuka är inte kul!
Mittenbilden gillar jag verkligen. Önskar att jag kunde ha någon form av rinnande vatten i min trädgård - får nog klura lite på det :)
Ha en riktigt fin midsommarafton!

Ninni sa...

Fina vattenbilder! Visst är vatten fascinerande, t.o.m en livsnödvändighet. Det påminns man om här när värmen är tryckande. Hoppas du får lite av både sol och värme i helgen! Jag skickar lite ;)
Bloggen är så frustrerande eftersom jag inte vet vad jag ska göra så jag har helt enkelt struntat i den. Vi har dessutom kompisar på besök så att tiden är knapp för bloggande.
Hoppas du får en riktigt skön Midsommarhelg!
Kram Ninni