tisdag 28 juni 2011

Proffs

Ja, den här "polarn" kan verkligen spela gitarr, helt underbart att lyssna på, fast just på bilden är han upptagen med sin mobiltelefon!

Ännu en solig dag, och även jag jobbar och inte kan njuta av dagarna, så är det lättare att gå upp tidigt när solen lyser!


Ha det gott!


annette

Nr 238 av 365

5 kommentarer:

AnnaKK sa...

Efter att ha tittat på och läst dina två senaste inlägg, så kommer jag att tänka på en tjomme som stod och spelade i en tunnel under järnvägsstationen i Lund förra sommaren. Han verkade vara där jämt!? Så inget solljus på honom heller då... <:-) Man tycker ju att han kunde ha valt ett trevligt gathörn på stan för sin verksamhet istället, men antagligen lönade det väl sej bättre att stå där han stod - och akustiken mellan betongväggarna var ju riktigt bra. :-D Får se om han är där i år också - om jag nu nånsin kommer iväg på nån längre tågresa... Förkylningen som flög på mej i helgen är av det tradigare slaget, och jag vill inte riskera att förvärra den utan MÅSTE bli helt frisk till helgen då jag ska på släktträff. Och nästa vecka ska maken och jag åka på semester, om allt går enligt planerna. :-)

Jane sa...

Han ser verkligen proffsig ut! Han kanske hade en sådan där metronom i telefonen så han kunde hålla takten ;)
Ha en bra dag, trots jobb!

Bonnfrua sa...

Hans sätt att ha gitarren ser ut som han är klssisk gitarrist, eller tar jag miste???
Har tillbringat en rejäl stund av eftermiddagen med barnen i poolen. Efter att ha städat köksskåp, lagat mat och bakat en plåt muffins, så enbart lat har jag inte varit. :-) Fast rätt så, om man jämför med 12½ h arbetsdag!

Anonym sa...

Kram från migränig Tott

Ingalill sa...

Häftig bild, just på grund av att han inte spelar :)