lördag 25 juni 2011

Moder

Ja, och tydligen en väldigt trött moder oxå!


I Sverige hade jag nog tyckt det skulle varit obehagligt med en sovande mamma i en park. Men på något sätt så tyckte jag inte det i Trogir, för där i parkerna var alla ute och umgicks, spelade eller bara satt och pratade så alla hade nog på ngt sätt kontroll över mamma och barn fick jag för mej.

Tre snabba,så nu är jag ifatt och om Della för en kort stund i alla fall;)

Ha en skön midsommardag!


annette

229 av 365

8 kommentarer:

Della sa...

Ja ,nu ligger du före. Får väl se om jag kan göra något om det... :-)
Vilken fint fångad bild. Väldigt drömsk. Men som du också säger, i Sverige hade det nog inte känts ok direkt.
Inget sommarväder där ute idag precis.

Della sa...

Lika!

Bonnfrua sa...

Så skönt det ser ut att kunna göra så!
Gillar även din cementbild där var du snabb!!!
Då hoppas vi på uppehåll idag även om molnen täcker himlen!

Della sa...

Svar: Filmen var väl ingen höjdare egentligen, men kul att se något annorlunda. Idag ska vi fortsätta med att se en film av en regissör från Bhutan.

AnnaKK sa...

Håller med dej om att man skulle få väldigt obehagliga vibbar om man såg den där synen i en svensk park eller så. Men förhoppningsvis var allt okej kring situationen som du fångade på ditt foto. :-)

Vad (eller snarare vem/vilka) som ligger och sover på de mest underliga platser just nu (efter gårdagens midsommarfirande), vill vi kanske inte veta!? ;-)

Ha en skön midsommardag!!! :-)

Jane sa...

Bra fångat och snyggt redigerat med den "drömska" kanten runt om. Skulle nog aldrig ha vågat sova utomhus med något av mina barn. Man kan ju inte bara förlita sig på att omgivningen har koll - är det någon illvillig person i närheten ser den nog till att passa på ...

Oj oj oj, jag kommer aldrig att hinna ifatt. Vad ska du göra resten av året när du lagt upp sista bilden? Börja på nästa års tema? ;)) Skojar bara! :)
Ha en bra fortsättning på helgen!

Anonym sa...

Bäst att passa på när barnen sover...

Kram Tott

Elisabeth sa...

Man kan nog tänka annorlunda utomlands många gånger, och jag antar att barnet också sov, fastspänd, så om den vakna skulle den nog skrika?