söndag 12 juni 2011

Avkoppling

Skrev om avkoppling kanske med en kopp kaffe i förra inlägget, och här är det problem just nu, är totalt nollad och tror visst jag är på semester fortfarande:)

Sitter och "degar" mellan tvättmaskinerna, längtar efter den otroligt goda naturella"drickyoghurten", som jag njöt av varje morgon.

Minns oxå förra söndagsmorgonen, exakt klockan nio vandrade jag genom byn och jag som nästan är ateist, blev helt salig och nästintill religiös

Det var helt folktomt och tyst förutom kyrkklockor som slog, när jag helt plötsligt får höra alldeles underbar sång, komma från kyrkan som låg framför mej.
Kanske den upplevelsen som formade mycket av det lugn jag upplevt under veckan, och det är sådana här upplevelser som man ju får uppleva, om man som jag gjorde bodde mitt i en vanlig by och inte bland alla andra turister
.


Nu måste jag få upp farten en liten aning i alla fall;)


annette

Nr 203 av 365

6 kommentarer:

Bonnfrua sa...

Så fint du beskriver din vandring genom byn! Kan se det framför mig.
Fortsätt du att koppla av, än är det några timmar till innan verkligheten kallar! :-)

Pumita sa...

Ta det lugnt så du inte överanstränger dig! ;)

enn-08-i-exil sa...

Morrn.

Mysig "kopp".

Ha de bra.

Hasse A

AnnaKK sa...

Välkommen hem igen - fast jag förstår om du hade stannat kvar en vecka till eller så! Det låter ju verkligen helt gudomligt skönt och underbart på din beskrivning! :-) Och det där du skriver om i inlägget nedan att bara kunna sitta ner och koppla av och göra ingenting... Visst är det också "saligans" SKÖNT (med stora bokstäver)!! :-D

Ninni sa...

Välkommen hem! Det låter som om du haft en finfin resa!Nästan som en religiös upplevelse ;) säger jag som också är ateist. Men nog kan man känna så vissa stunder.
Vi kom till Burgau sent på eftermiddagen och stannar nu här i fyra veckor. Jag fortsätter läsa här imorgon. Mörkret har fallit och helt plötsligt blev jag väldigt trött :)
Må så gott!
Kram Ninni

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Härliga reseskildringar

Kram Annica