onsdag 13 april 2011

Knasig

Ja, det måste jag vara, för varför har jag annars ELVA stycken diskborstar i ett skåp!?


Tycker det är trångt i skåpen överallt och det är ju inte så konstigt!! Städningen varvas ikväll med tvättstuga, men jag hinner säkert hit en stund lite senare!


Ha det gott !


annette

Nr 150 av 365

8 kommentarer:

UllaMona sa...

Snygg samling...du kanske använder en för tallrikar en för glas osv du är absolut inte knasig;-)
Kram

Nette Cecilia sa...

Häftiga färger ,kramis Nette

AnnaKK sa...

Du kan maila över en diskborste till mej på jobbet! :-D Tror nån har diskat ett grillgaller och "glömt" att sedan diska diskborsten. Hm... Personen i fråga tycker kanske att jag ska göra det!? Men jag tror det blir billigare för föreningen att köpa en ny - eller om du sponsrar oss med en!? Fniss!!! ;-)

Viola sa...

Hahaha...det var ju en härlig mix du har i din ägo, här har man haft vårröj idag, sov ju länge i morse så så då fick jag överskottsenergi, här har städats lådor och garderober..sådant som jag länge gått och dragit mig för men idag tog jag rubbet, kände mig supernöjd efteråt :) hoppas dagen varit bra, kramen

Bonnfrua sa...

Igenkänningsfaktor ungeför 100%!
När det är billigt att införskaffa diskborstar gäller det ju att passa på... även om man visst hade ett gäng redan. Som sagt... igenkänningsfaktorn...

Elisabeth sa...

Tänk vad man hittar när man vårstädar!!!

Jane sa...

ha ha, det kanske var liiiite många diskborstar ;)) Jag har bara en extra.

paula i pörtet sa...

Haha, jag brukar fynda vid varje flytt, det finns saker som man alltid plockar på sig i affärn, bra-att-ha-saker, det jag hittat mest av hemma var Topz. Tror jag hittade tiotalet påsar i samband med en flytt. Jättevacker folkdräkt i skyltfönstret!
Ha en fin helg/Kramen