tisdag 12 april 2011

Bok

Då både tiden och kanske tålamodet för att sitta och testa olika saker i Element 8 är begränsad, så köpte jag häromveckan en bok som bildligt och via texter visar mycket av handhavandet.

Visade sig vara en mycket bra bok, som var tänkt att ha med i ryggan och läsas på bussen till/från Linköping, bara det att den var så stor så den fick inte plats;)

Får köpa ny "rygga", sedan skall den få åka med! Ha en bra tisdag!

annette

Nr 148 av 365

7 kommentarer:

Jane sa...

Åh, vad spännande, nu kanske vi år se ännu mer experiment med bilderna här ;)
Jag älskar böcker ... har köpt 4 st nya (om sk sketchbook journaling") bara för att de var så fina :/ Kanske inte så bra för plånboken men för sinnet ;))

AnnaKK sa...

Den boken har jag också. Den är bra, fast blir ändå alldeles för sällan läst i! <:-) Men när det är nåt med Elements som jag vill ta reda på hur det fungerar, så kollar jag oftast först i den boken innan jag börjar leta efter instruktioner ute på nätet eller så. :-)

Paddor/grodor kan man nog hitta i varje större vattensamling just nu, tror jag!? Grannens fiskdammar har "snälla" strandkanter, där man lätt kan ta sej ner till vattenytan och även sitta bekvämt, så där tillbringade jag delar av gårdagen studerandes paddleken genom kameran. :-)

sasfoto sa...

Nog är boken stor alltid... Jag började med den, men ledsnade efter ett tag.
Ha en bra vecka! /SA

Bonnfrua sa...

Hoppas din hjärna har återhämtat sig så du kan göra nya listor idag och annat som tillhör ditt gebit!

fotopunktMis sa...

I böckernas värld befinner jag mej också..e detta Scott Kellby's..håller på med hans böcker om systemkamerans mångfald..ha det..Maria

Elisabeth sa...

Jättebra Annette!!!
Jag läser massor av böcker och manualer. Det är helt suverän källa till kunskap.
Sen kan man slå i dem.

Komma ihåg vad man läst?
Nä, långt ifrån alltid, men då får man leta efter det igen!

Stort lycka till med studierna!

paula i pörtet sa...

Suck, jag har alla böcker o mer därtill men min gamla utnötta hjärna vägrar ta till sig det som står i Photoshop-boken, suck igen
Men, inte deppar jag ihop!
Menar du att hålen i öronen kan växa igen? Jag har inte använt örhängen av samma anledning som du på många år men hålen dom är intakta! Jag gillade också örhängen men till slut tålde jag inte ens guld i öronen..
Kramen