tisdag 29 mars 2011

Väderbiten

Regn, blåst, dimma och nollgradigt, ja då känner i alla fall jag att jag blir väderbiten;)

Fast nu pratar man om att "Tyskvärmen" skall komma hit, annars brukar det heta "Ryssvärmen" allt som oftast, får väl se om "Tyskvärmen" verkligen blir varm till helgen!


Ha en skön kväll!


annette

Nr 132 av 365

10 kommentarer:

Jane sa...

Jag ser verkligen fram emot "tyskvärmen"!!! Här har det snöat och haglat idag, inget vidare ... Nu vill jag ha riktig vår så man kan börja vara vid kolonistugan och fixa i trädgården.
Bilden var verkligen illustrativ vad det gäller vädret :)

AnnaKK sa...

Jag bryr mej inte om vilket språk värmen snackar, bara den kommer!!! :-D

Här var det både regn och snöslask i morse, och jag beklagade vädret för dottern som skulle köra upp längre fram på dagen. "Det är bara BRA" sa hon, "för då är det inte så mycket folk ute och springer på övergångsställena och så där!!!". Vet inte om det stämde, men hur som helst så fick hon sitt körkort! :-D

AnnaKK sa...

Hej igen!

Såg att du precis hade varit inne på min blogg. Det är så nu för tiden också, att de inte får sitt körkort i handen direkt. Utan de får nåt papper på att de är godkända och sen ska handlingar + foto och det ena med det tredje skickas in till Trafikverket (är det väl?) och så ska man betala nåt också - sen, om några veckor eller så, kommer det ett körkort som man får hämta ut på posten.


På min tid däremot (körde upp -85), så var körkorten färdiga i förväg och fanns hos inspektören på uppkörningsdagen. Och jag kunde se mitt körkort i hans pärm innan jag hade avlagt mitt körprov... Undrar just hur det hade kännts om jag misslyckats och inte fått det med mej hem den dagen!? 8-X

Ragnvi sa...

Här är ljust som på rena rama julafton! Nysnö....grrr!
Såå vackra foton du visar trots det dåliga vädret när du var på din tripp! Glömmer aldrig när jag o en väninnan var o såg filmen på bio...totalt knäpptyst länge i salongen efter att filmen tagit slut...tyst o stilla gick alla sakta ut sen...
Kramen!
Ragnvi

Nette Cecilia sa...

Hit är det nog ryssvärmen som ska komma innan det blir sommar,kram Nette

Bonnfrua sa...

Ser riktigt uschligt ut på den där regniga bilden!

Ang vår grusgård: När den krattats ska man gå på en för ändamålet iordningsställd gång. Japp, är man flera generationer på samma ställe är det bara försöka lära barnen lite "hyfs", fast det är nog jag som slarvar mest, vi bor ju här och måste ju få röra oss! :-)

Ha de!

Anonym sa...

Har ännu inte hunnit spana in dina bilder. Livet känns jäkligt just nu! Mest motgångar om man säger så. Önskar det fanns en balans i livet istället!

Du verkar ha fullt upp du med! Kram på dig!

Tott

BrittMarie sa...

Längtar till helgen i så fall!! Nu är det riktigt "innekurarväder". Ännu ruggigare känner man sig när man ser din bild. Faktiskt blir bilderna väl så bra i ruggväder. Det har ju du bevisat!
Kram

Inger Maryissa sa...

Det har varit liknande väder här idag också...riktigt trist...
och ja, vi får hoppas det blir varmare och skönare i helgen som det lova..
kram

fotopunktMis sa...

Kvittar från vilket lan den kommer..bara den kommer..vi ska ju inte snacka med den..fnissfniss..Maria