lördag 19 mars 2011

Toker

Ja, Toker måste ha varit framme i torsdags när vi åkte till Krakow, för Ni förstår säkert att vi inte åkte buss från Nyköping till Krakow;)

Vet fortfarande idag inte vart vi landade, helt plötsligt så säger piloten att det är så dåligt väder i Krakow så vi måste landa ?????....

Det var inte den flygplats som brukar användas som reserv, utan vi landade någon helt annanstans, det tog lite drygt tre timmar med buss att komma till Krakow!!

Summan restid blev, knapp timme till Nyköping, knappt två timmars flygtid och ca fyra timmar med buss och promenad innan vi var framme på hotellet i Krakow!

Och att det även var busväder med regn och blåst förhöjde ju stämningen lite ytterligare, ja jag menar faktiskt det!

Visst fanns det några "gnällspikar" med på planet, men dom flesta liksom vi skrattade åt det hela, när vi undrade var vi var och hur vädret var!

Finns inget att klaga på vad gäller Ryanair, för inom en halvtimme från det vi landat "fel", så hade fyra bussar tagit upp alla passagerare för vidare transport, och vädret kan ju inte Ryanair rå för!

Med en helt felinställd kamera togs dessa bilder, upptäckte jag efteråt! Fast jag funderar på om det hade blivit så mycket bättre med en kamera jag själv ställt in, i det här vädret;)

Men tro nu inte att jag tycker det blev pannkaka av allt för det här, återkommer och berättar mer imorgon!

Nu skall jag "packa" upp dom knappa fem kilos packning ur ryggsäcken som jag hade med, denna vikt inklusive kameran!!!

Inspirerad av Della så packade jag lätt i ryggsäck den här korta resan, det var väldigt behändigt, och den här gången har jag faktiskt använt allt utom ett par strumpor;)

Ha det gott!

Nr 118 av 365
annette

7 kommentarer:

Della sa...

Du, det här låter ju jättespännande! Jag väntar ivrigt på fortsättningen.
Kul att du gillade packningen. Visst är det praktiskt när man kan röra sig lätt utan att behöva släpa på en massa saker. Man behöver ju inte så mycket.

Bonnfrua sa...

Välkommen hem!
Ser också fram emot mer om din resa! Sicket oväntat extraäventyr du råkade ut för! :-)

Jane sa...

Vilket äventyr :) Skönt att det fungerade med bussar iaf!
Bra med ryggsäck när man reser ... desto mer kan man handla, man har ju två fria händer ;))

Synnøve. sa...

Det var nästan en resa ut i det blå tycker jag. Vart landade ni då egentligen?
Verkar som du hade det trevligt i alla fall. Trots dåligt väder och mer.
Kram Synnöve.

Gunvor sa...

Du har verkligen en härlig distans till det hela, och det blev ju dessutom en annorlunda tolkning av temat och fina foton!

UllaMona sa...

...och inte visste vi vart vi var...känner igen detta från vår resa i Polen...kul med lite äventyr om det inte blir alltför äventyrligt.
Mitt äventyr består i att jobba hela helgen men å andra sidan ska jag ha tre veckors semester nästa månad...ska nog vara i stugan mesta tiden.
Familjen är så uppochnervänd just nu så min själ behöver ro.
Kram och Du...Välkommen hem igen till Sverige.

fotopunktMis sa...

Va kul att läsa att du tar det som det kommer..dom där gnällspikarna kommer bara att få det trist..medan du kommer att glädjas till tusen..ha det..Maria