torsdag 3 mars 2011

Krokig

Får nog symbolisera lite av hur det är just nu, ganska så hett, krokigt och luddigt vad gäller arbetslivet, ständiga omorganisationer som sätts igång, innan den förra omorganisationen ens har kommit halvvägs;)

Ha en bra torsdag!

annette

Nr 93 av 365

5 kommentarer:

della sa...

Vilken häftig och mysko grej du visa på bilden.
Det verkar inget vidare det där med jobbläget. Omorganisationer tar alltid en massa energi och kraft, även om syftet är vällovligt.

AnnaKK sa...

Funderar du på att fiska upp en sån där valhaj till middag, tro!? :-D Det blir nog inga aborrar på den där iallafall... :-)

När jag var liten så var det förresten vår på allvar när man kunde börja fiska från bryggan där vi hade sommarstuga... Dvs isen på sjön skulle vara borta, och bryggdelarna som legat på land under vintern skulle vara ilagda igen... :-)

Jane sa...

Oj, den där kan du använda till att fånga rejäla grejor med :)

Omorganisationer känner man väl till i denna kommun ... alla rektorer har fått söka nya tjänster och kontentan av det hela blev att den som skulle vara på vår skola inte vill vara där och kommer nu bara två dagar i veckan ... om han inte har tagit ledigt ... Hur kul är det med en chef som inte är närvarande. Vi skulle kunna ta över ruljansen själva ... vilket vi kanske gör :))

Pumita sa...

Jag vet inte om det har med mina dåliga erfarenheter att göra men jag blir mer och mer skeptisk till omorganisationer. Har de någonsin lett till något positivt? Beror på perspektivet kanske men jag tänker mest på de anställda. De verkar bara gå ut på att slimma företaget och suga musten ur folk, till sista blodsdroppen, för att ge aktieägarna mesta möjliga utdelning.

Oops, nu hettade det till. ;) Men det är ett tacksamt tema, haha. Idag är jag superglad iaf för att jag får en andningspaus. Ha det gott, Annette!

Anonym sa...

Nu har jag hunnit checka alla dina snygga tolkningar fram till nu. Du är så duktig Annette!!!

Kram A