söndag 6 mars 2011

Förlorare

Triss i Duvbilder blev det idag, jag måste ju så klart visa, hur den stackars Duvan ser ut efter att ha blivit så totalt utskälld!!
Stackarn;(


Ha en bra start på veckan!
annette
Nr 103 av 365

6 kommentarer:

Pysselfarmor sa...

Stackarn! Hur som fick du många fina bilder där!

BrittMarie sa...

Tack för kommentarerna jag fick! Jag har varit bortrest några dagar. Nu när jag är hemma har jag fått mycket att läsa igen hos mina favoritbloggar. Du är helt fantastisk att hitta på olika bildmotiv! När det är struligt med jobborganisation och sådant, kan man gå lös på bilderna med en spöklik himmel, otäcka fabriksavgaser eller rent av ett spöke. Bra Annette!!
Kramar och hoppas på en bra vecka för dig!

AnnaKK sa...

Stackarn då! Den ser verkligen kuvad ut... Fåglar har onekligen väldigt mycket kroppsspråk! :-)

Här blir det mindre och mindre fågelfoto nu, för de har plötsligt blivit intresserade av helt andra saker än bara mat. Blåmeshanarna (förmodar iallafall att det är hanar!?) kivas mest med varann och talgoxarna spelar och spelar och spelar. Och nötväckorna spanar in holkar. :-) Så det är inte så lätt längre att komma tillräckligt nära dem med bara 200 mm´s tele...

Och i takt med att snön smälter undan inser jag att jag också behöver göra annat än bara glassa omkring med kameran. Tror bestämt att jag glömde höststäda trädgården innan snön kom! <:-)

Ninni sa...

Stackars liten. Han ser verkligen ut som om han skulle vilja gömma sig. Jag kommer att tänka på sagan om "Den fula ankungen".
Du, jag har faktiskt inte kollat hur det har gått med växterna. Vädret inbjöd verkligen inte till något sånt. Kanske nästa helg?
Nu ska jag upp till Hälsingland och jobba några dagar och kanske inspireras av några nya motiv. Annars är det lite dåligt med fotoinspiration just nu.
Ha en skön vecka!
Kram!

Pumita sa...

Det kroppspråket säger allt! Hon insåg att hon inte hade mycket att sätta emot, antar jag.

Jane sa...

men stackarn, det var då en rejäl åthutning som duvan fick :(
Toppenbilder!