onsdag 16 februari 2011

Livräddare

Här har vi verkliga livräddare, Svenska Sjöräddningssällskapet har räddat många liv. Har själv varit ute för en mycket obehaglig "hagelstorm" en midsommarafton utanför Harstena, och då hade vi hade stor hjälp av dessa enormt duktiga människor.


Här växlar det mellan spöken, hälsotips och livräddare inom ett dygn, undrar ibland om valet av bilder i bloggen avspeglar lite av hur personen bakom bloggen är i verkliga livet. I så fall stämmer det väldigt bra i mitt fall, för jag blir lite smått "tokig" om det i verkliga livet är för enahanda!!
Ha en bra kväll!
annette
Nr 70 av 365

11 kommentarer:

Della sa...

Det låter bra att du är lite tokig. Mer sånt!
70? Det har jag med. :-)

Anonym sa...

:) Vi är både glada och tacksamma över dessa livräddare!

Kram Tott

Viola sa...

Här är en till som vill att det händer saker och det har du väl märkt..:) imorgon redan torsdag och snart helg igen, ha det gott, kramen

Sollenby sa...

Tjusig bild. Den ser dock inte helt välanvänd ut just nu

Bonnfrua sa...

Jag har också reflekterat över det, med våra val av bilder och hur det speglar dem vi är.
Skulle vara intressant att höra ngn forskarmänniska analysera detta. Eller kasnke inte!
Bra jobbat med alla teman!

Jane sa...

Jisses, vad du är duktig med dina bilder, Della oxå :) Nu måste jag få upp farten om jag ska hänga med i svängarna.
När mina föräldrar bodde i Ramsdal var vi ofta ute vid Harstena - mysigt - fast jag kan tänka mig att en hagelstorm inte var så kul.

sasfoto sa...

Hejsan i kvällningen! Trevligt med snabba växlingar.
Ja, dessa sjöräddare känns tryggt att ha tillgång till. Peppar, peppar... Än har jag inte behövt anlita dem men det känns bra att det bara i den lilla "pöl" som jag tuffar fram i, finns tre enheter.
Har med stor glädje och tillfredsställelse tagit till mig av dina hälsotips. Har länge anat att det var något i den stilen som skulle få mig lite piggare...

AnnaKK sa...

Det låter ju som om jag lever ett synnerligen sunt och hälsosamt liv - då behöver jag nog inte gå och kolla blodtrycket, kolesterolet och det där riktigt ännu!? ;-)

Det närmaste sjöräddningen man kommer här i inlandet är typ en eller annan livboj som möjligtvis hänger kvar där de ska vara vid de allmänna badplatserna. Havet är så mycket mer spännande på alla sätt och vis - inte minst båtlivet och allt som hör till det! :-)

fotopunktMis sa...

Att bloggen avspeglar vem du är..så är det nog..själv märker jag att bara vara inom ett "skrå" är lite svårt..så vi tar väl dagen som den kommer och låter bilderna få tala..ha det..Maria

Elisabeth sa...

Här har du förstärkt lite färger väl? Snygg komposition!
Lite tokiga är vi alla!
Och visst vill vi att det ska hända saker!

annette sa...

Elisabeth, helt rätt, inget undgår Dina ögon;)

annette