måndag 28 februari 2011

Lista

Japp, med hjälp av många olika sorters listor. Både på väggar, bord och i datorn, plus mycket egna och gemensamma funderingar, löser vi dom flesta problem vi ställs inför, när vi jobbar med patienter som äter Waran! (Blodförtunnande medicin)


Ha en bra måndagskväll!
Ps, det är inte jag som sitter där med det vackra håret;)
annette
Nr 91 av 365

6 kommentarer:

Bonnfrua sa...

Jo, visst är det PK-listorna man delar efter i dosetterna. Jag är bara glad att jag slipper göra listorna, det räcker så gott att efterfölja dem! :-)
Smart tolkat btw! :-)

Bonnfrua sa...

Svar. ÄR inte helt säker på det då vi har en egen AK-mott på orten... :-) Nu vet du var jag bor, tror jag.

Jane sa...

Förstår att det är mycket att hålla reda på när det gäller medicineringar, speciellt Waran.
Roligt med en bild från arbetsplatsen :)

Anonym sa...

Och jag som trodde du hade peruk just idag;)

Kraaaaaam Tott

AnnaKK sa...

Kul att få se en glimt från din arbetsplats - men jag måste erkänna att jag blir mer avundsjuk på din kollegas fina hår, än på era arbetsuppgifter! :-D

paula i pörtet sa...

Hej! Jag äter ju blodförtunnande numera, i en hiskligt hög dos, men inte Waran utan Assasantin tror jag det heter, vet inte vad det är för skillnad...
Trist med omorganisationer som inte leder till förbättringar, så var det också på den tiden jag jobbade på bank, först Post- och Kreditbanken, sen PKbanken, sen Nordbanken, sen Nordea sen....ja du förstår, vi bytte brevpapper en gång i halvåret och chefer minst lika ofta...konsulter ska vi inte tala om, ibland var dom fler än oss anställda!
Hoppas du hinner njuta av en trevlig helg snart
Kramen