lördag 19 februari 2011

I min Bil

I min bil finns det en slö,slapp liten krabat som åker snålskjuts. Det får han göra för jag tror på att han trots sin lite slappa stil, håller ett vakande öga och ser till så att jag kommer hem helskinnad!Minus 16 står termometern på;(
Ha en skön lördag!
annette
Nr 73 av 375

10 kommentarer:

Jane sa...

Visst måste man ha en liten go´sak i bilen! Hag har en liten blå hund som matchar bilens färg - fick den av en elev som tyckte färgen var fin :)

Jane sa...

glömde ... minus 21 här idag, det känns i näsan när man går ut och hunden får kramp i tassarna :( fast det är soligt och vackert!
Trevlig lördag!

della sa...

Skön stil.
Ja, fy vad kallt det är! Hoppas att solen gör sitt och värmer upp under dagen. Småfåglarna har burrat upp sig rejält är utanför.

Gunvor sa...

Fin tolkning av temat och snyggt fotat!

Viola sa...

Vilken raring du har som passagerare min är ju lite större...Otto är nästan alltid med ..nog har vi kallt alltid men det kommer att bli en härlig dag, njut utav dagen, kramen

Anonym sa...

Honom har jag ju träffat:) Han är en skön lirare;)

Kram Tott

Ninni sa...

Vad mysigt! Den idén får jag låna av dig :)
Här har vi strålande sol men riktigt kallt idag, minus 20 när jag steg upp. Hoppas solen värmer upp lite grann under dagen. När kommer våren??
Ha en skön lördag!
Kram!

BrittMarie sa...

Det där var en mysig liten rackare! Jag tycker nästan han kisar lite med ögonen, så han har säkert koll över att du säkert kommer fram dit du ska :) Här skiner solen samtidigt som det snöar. Konstigt väder.
Kram

Inger Maryissa sa...

en så söt liten en som sussar så gott i din bil
Här i Stockholm är det också 16 minusgrader, och för ett par timmar sedan 22 minusgrader.
brr..
ha en fin fortsatt helg
kram

AnnaKK sa...

Hua, så kallt. :-/ Har du kunnat vara ute nåt i helgen?? Hoppas det!! :-) Här har det varit 2-3 grader kallt mitt på dagen bara, och underbart solsken, så jag har varit ute en hel del. Bla ägnat mej åt macrofoto - det var ett tag sen sist, och kul som omväxling. :-)