onsdag 12 januari 2011

Rimfrost

Nog ganska så kallt inne i det huset skulle jag tro, fast vackert att titta på är det!


Ha det gott!
annette
Nr 16 av 365

13 kommentarer:

Anonym sa...

Ja visst är det vackert med rimfrost!!!

Kram Tott

AnnaKK sa...

Ah, ett vintrigt foto med solljus i hos dej också. Vackert!!! Och kanske rent av varmare att stå utanför med solen i ryggen och fota, än att stå innanför de där frostiga rutorna...?

Det kanske stod nån där inne och kikade tillbaka på dej, förresten!? ;-)

Svar på kommentar: Måtte det bara räcka med 6 månaders vinter... Idag är det en sån där dag som det känns som om den här vintern ALDRIG kommer att ta slut. 8-(

Nette Cecilia sa...

Här har du fångat vackra färger ,men det får man då solen skiner ,här snöar det igen ,kram Nette

Jane sa...

Härligt det ser ut med rimfrosten - det brukar bli så vackra mönster.
Här har det varit riktigt snöigt idag. I måndags började jag arbeta, då önskade man ju att vägarna skulle vara ok för resten av vintern ... men icke ...

Della sa...

Vad fint med rimfrosten mot det där röda. Och sol t o m. Idag när jag var i Virå var det bara mulet. skulle ha suttit fint med en gnutta sol.
Det är lite småbesvärligt att ta sig fram på cykeln nu, men det funkar och jag tar det vääääldigt långsamt och försiktigt.
Du får en lugn vecka då men antar att du blir mer och mer rastlös ju längre tiden går. Och snart slut på bilderna dessutom... Hur ska det gå? Du får testa något annat inomhustema än apelsinen. :-) Fast inomhusbilder är svåra tycker jag.

Ninni sa...

Ja fy vad kallt det ser ut trots det vackra varma ljuset. Men bilden är ljuvlig med den varma röda väggen och rimfrosten...och SOL! Här snöar det...visst är det ovanligt :)
Kram NInni

Inger Maryissa sa...

Fin bild och ja, det kan bli så vackert med rimfrost och även på fönstren
Kramar

picturesandpaint sa...

Ser inte ut som ett hus jag skulle vilja bo i, burr, men det är väldigt fint.... och kallt!!! Jag gillar färgerna och kompositionen på bilden! FINT!

Elisabeth sa...

Finns det något mer konstnärligt än rimfrost?
Vackert med ljus och vinteri en skön enkel komposition.
Tog du några närbilder också?

Gunvor sa...

Så vackert fångat - ljuset, frosten, färgerna och skuggornas lek

AnnaKK sa...

Hej-Hej!

Får se upp lite så det där med hundpinksfoton inte blir nån stor grej... När jag var i Osby en vända i förmiddags kom jag nämligen på mej själv med att syna en gul fläck i snön, och söka efter något fotogeniskt i den! Hupps!! 8-I

Fast TUR (kanske!?) att det inte fanns nåt speciellt mönster i det pinket, för jag undrar just vad folk hade tänkt om jag hade halat fram kameran och börjat ta närbilder på det där i snödrivan mer eller mindre mitt på trottoaren! Nån hade kanske ringt efter en ambulans...? ;-D

AnnaKK sa...

Svar: Jamen då är det nog lugnt!? Tycker aldrig man ser nån polis på "byn" numera!? ;-)

Mia sa...

Fantastiskt vacker fönsterbild!