torsdag 13 januari 2011

Resväska

Japp, det är en resväska, riktigt så här lyser den inte i verkligheten, men att den syns på "bandet" bland alla andra, det tycker jag om.
Ibland är det resväska och ibland ryggsäck, beroende vart resan bär. Dålig på att packa, borde oftast bara ha packat hälften, kan jag konstatera vid hemkomst:)

Undrar var den solen är som lyser så fint i väderrutan till vänster, jag har inte sett den i alla fall!?
Ha en bra fortsättning på dagen!
annette
Nr 17 av 365

15 kommentarer:

AnnaKK sa...

Aha... Det är det man ska ha väderrutorna till - simultansolsken!? Tja... Bättre än inget solsken alls, måste man ju ändå säga. :-)

Men du... Tänk om den där färgglada väskan plötsligt en gång INTE kommer åkande på bandet... Då får du panik betydligt tidigare än vad du annars hade fått, och det kanske inte är så bra för lilla hjärtat!? <:-)

Var på en bussresa för massor av år sen, och några mil innan vi var hemma gjorde bussen ett stopp för att släppa av ett gäng resenärer. Vad ser jag genom fönstret då...? Jo, hur min och makens illgröna resväska har lastats ut och så när är på väg att försvinna med en av dem som klev av! Maken får RUSA ut och ropa tillbaka väskan! :-D Kände igen den på ett klistermärke - och ett sådant hade visst inte den andra tjommen på SIN lika illgröna väska!

Inger Maryissa sa...

Vilken så läcker resväska !!
och den blir säkert lätt att hitta på bandet
Önskar dig också en fin fortsättning på dagen
kram

enn-08-i-exil sa...

Morrn.
Tuff väska i coola färger.

Ha de bra.

Hasse A

Viola sa...

Min väska är rosa med vita prickar och den syns på bandet vill jag lova..har varit blandad kompott här ute idag, lite sol men mest mulet och kallt, hoppas du mår bättre denna dag, kramen

Mia sa...

Den var fin! Och lätthittad på bandet.

Härligt färgrik bild. :)

Nette Cecilia sa...

Häftig väska den syns nog minsann ,jag som bara har en lila rosett på min svarta,kram Nette

Cissi sa...

Åh nu har du gjort det igen! Lekt med färgerna och gjort bilden så där häftig! Coolt!

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Bra med väskor som r lätta att känna igen:) Själva lyckades vi få med oss våra färgglada både dit och hem senaste resan:)

Kraaaaam Annica

Della sa...

Den där väskan ska man väl inte kunna missa på rullbandet, även om du har tagit i lite extra här. Jag får se vad jag kan göra av det temat senare för trots att jag reser en del har jag ingen resväska. :-)

Pumita sa...

Inte svårt att hitta den på bagagebandet! Vill ha! =)

Jane sa...

Den väskan var ju helläcker även om den kanske var lite extra "lysande" på bilden ;) En annan har inte ens en resväska. Det var evigheter sedan jag flög. De senaste utlandssemestrarna har vi bilat runt och då har vi packat i typ "sportbagar" ... får väl köpa mig en väska så jag kommer iväg någonstans :))

Anonym sa...

Sicken snygg väska! Perfekt med väskor som inte alla har.... Man får ju lite mer koll då!
Solen!? Skymtade den en liten stund, bara så där lagom mycket för att retas!
Hoppas vi får en riktigt solig vår! Ha det gott!!!

AnnaKK sa...

Hej på dej!

Är du hemma och sjuk idag också??

Isåfall får du spendera lite av tiden idag till att packa ner alla basiluskerna i nån lämplig väska, tycker jag! För nu är det ju snart helg, och då får de sannerligen släppa taget om dej!!! :-)

Elisabeth sa...

Vem är inte dålig på att packa?
Mycket bra resväska, det gäller att sticka ut!!!
Fräckt behandlad bild också!

nette sa...

Hoppas inte våra väskor hamnar på samma rullband nångång för då blir det panik eftersom vi har en lika dann i familjen. Den är riktigt läcker. Vi har också en knall orange och en med svenska flaggan, så vi syns.