lördag 15 januari 2011

Paus

Vår lokaltidning tycker alltid att vi skall ta en paus på lördagarna och läsa deras bilaga, och det gör jag gärna, för den brukar innehålla en del läs och tittvärt av det lättare slaget.

Ha en skön lördag!
annette
Nr 19 av 365

8 kommentarer:

Viola sa...

Tidningen är upptagen just nu så jag passade på att blogga en stund, men alldeles snart kryper jag ner igen för oxå läsa denna bilags som jag gillar, ha en skön lördag, KRAM

Della sa...

Färskt så det förslår. Då har du att göra en stund då.
Jag tänkte våga mig ut på stan med kameran och nya objektivet idag. Får se vad det blir av det.

UllaMona sa...

Ha en skön lördag och njut av att läsa tidningen i lugn och ro, dricka lite kaffe....

Kramen

Jane sa...

Min paus tenderade att bli alldeles för lång så jag sa upp min lokaltidning :) ... den är inte speciellt bra ändå. Istället tog jag en av de stora morgontidningarna för att prova 3 mån. (bra erbjudande) men jag vägrar att betala för 20 sidor reklam och 5 sidor läsbart ... för att inte tala om Kulturbilagan, den är ju så tunn så man kan inte begripa att det är såååå lite kultur i Sverige! Nog gnällt ;))
Ha en bra lördag!

Elisabeth sa...

Vi har ingen paus på vår tinning. Kanske ska föreslå det...
:-D

Della sa...

Vill bara berätta att jag är på 20 nu. :-)

Anonym sa...

själv har jag inte haft tid att ta en paus och läsa idag. Innebandy från tidig morgon och så har det städats kylskåp och storhandlats. Kul lördagskvällsnöje!

Kram Tott

annette sa...

Elisabeth, hur kan Ni bara vara utan "Paus" på Din tidning, kan inte vara okej vare sig för Er som arbetar eller Era läsare;-))

annette