söndag 19 december 2010

Kvällsmöte i snösvängen!

Finns gott om sådana här maskiner ute nu, måste faktiskt i år ge en eloge till snösvängen som röjer i citynära ytterområden som jag bor i, klart godkänt om jag jämför med förra året.

Vi vann tyvärr inte över Norge i Handbolls EM, men heja tjejer, Ni har varit helt suveräna, och nästa gång tar vi dom!!
Ha en bra start på veckan!
annette

7 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Nu lär det snöa här också ,det är svårt att veta då vi inte har gatbelysning här efter vår väg ,hoppas vi kommer vägen fram imorgon,kram Nette

AnnaKK sa...

Jag trodde det skulle bli storstryk i finalen, men tänk att våra svenska tjejer hade dem på gaffeln så länge som förbi halvtidsvilan. STARKT!!! Jag är så-å-å imponerad av deras inställning, vilja och kämparanda! :-)

Har precis varit i "byn" en sväng och levererat dottern som varit här i eftermiddag. Folk parkerar som idioter - det var nätt och jämt framkomligt på vissa gator där bilar stod parkerade på båda sidor utan en tanke på att det blivit så mycket smalare nu med alla snövallar. Vissa bilar tycks ju dessutom inte ha använts på några dagar, och var därmed snudd på sammansmälta (eller kanske snarare ihopfrusna) med snövallarna. Måste vara ganska frustrerande att försöka hålla undan snön när det knappt går att komma åt att ploga bort den på så många ställen!? <:-I

Och snöar gör det, så jag kan väl se fram emot att inleda morgondagen med ett härligt uppfriskande skottarpass! :-)

Ninni sa...

Vad skönt att ha en snöröjning som fungerar. Jag jämför med vår grannstad där vi har bott i 25 år och då fungerar det dåligt här i stan. Men tack och lov att jag har promenadavstånd till jobbet. Nu är det maken som får åka i ur och skur.
Men nu ska jag njuta av lediga dagar fyllda med tvätt, bak och städning :) Men jag hinner säkert med några "nöjen" också.
Hoppas du får lite ledigt runt jul och nyår.
Kram Ninni

Jane sa...

Jag såg några sådana maskiner här i morse men sedan har det inte blivit plogat alls! Jag kan tänka mig att de först och främst försöker fixa de stora vägarna ... Här har det i alla fall vräkt ner snö hela dagen, nästan så hunden försvinner i drivorna :)
Har bara två ½ dag kvar att jobba sedan blir det ledigt! Skönt!
Ha en bra måndag!

Elisabeth sa...

Handbollen må så vara, du får väl njuta av hockeyn i stället. De slår ju oss ideligen... Hmmmmm
:-D
Snön ja, nu börjar jag faktiskt tröttna. En vit jul okay, men detta är något överdrivet!
Om du frågar mig alltså.
Det snöar fortfarande. Tydligen ska vi få 30 cm till innan jul.
Jag betackar mig.
Vart tog växthusefekten vägen?
Jag bara undrar.
Var är den nu?

Kram och ha en suverän måndag i dag!

Anonym sa...

Vad jag tycker om vår snöplogning vet du redan... *morr*

Idag fick vi ingen post eftersom plogfan alltid plogar upp snövallar framför lådan*morr* Hur många gånger måste man skotta per dag undrar jag bara, är det kanske så att man ska ta ledigt från jobbet för att kunna underhålla snöhelvetet?!!!

Tott

Paula sa...

Några plogar ser man inte på våra vägar i första taget, tack o lov är snön så väldans lätt att bilen lyckades ta sig fram till stora vägen när gubben skulle till jobbet. Klimatförändringar ja, dom säger visst att det lika gärna kan bli en ny istid som varmare...hur ska man tolka det? Såg katastroffilmen om nya istiden på fyran igår, nästan så man kände igen sig, haha
Kramen