söndag 28 november 2010

Positivt tänkande;)

Håller på att samla mod för att ta mej ut i snöovädret. Kom då att tänka på att det ser ju ut som vi får en tuff vinter i år oxå, och då får jag ju även nästa sommar kanske njuta av mängder med solrosor där man kommer att tippa snön;)
Så Norrköpingsbor, det är bara att ge sig ut och mata fåglarna nu med en säck solrosfrön, så ses vi i "Solroshavet" nästa sommar!!

Ha en fortsatt bra söndag!
annette

5 kommentarer:

BrittMarie sa...

Ha, ha. Du har en fin förmåga att tänka positivt! En enda stort HAV med solrosor. Blunda och dröm framför adventsljuset.
Tack för tipset!

AnnaKK sa...

Mmmm, positivt tänk vill verkligen till - nu har det nämligen börjat vräka ner snö här också! Stånk!!! November är för mej en höstmånad - det SKA INTE vara vinter redan!? Absolut inte så mycket som det är nu!!! IRK!!!

I detta snöoväder tänker jag inte ge mej ut på vägarna, så därmed blir det ingen julskyltning för min del i kväll. Fast det kan kvitta... Glögg och pepparkakor är däremot aktuellt lite senare i kväll. :-)

Inger sa...

mmm härligt med lite solrosor i adventtider..de lyser upp så grant,, love them, så även våra småfåglar.Vi får som du säger inte glömma dem..kramen,

Gärdsmygen sa...

Hej! Det var ett tag sedan jag hälsade på hos dej, och när jag nu gör det blir jag så glad över att se de vackra solrosorna mitt i denna snöyra. Gillar också skarpt bilderna från industriområdet!! Skön fortsättning på första advent önskar jag dej!

Pumita sa...

Underbara solrosor! Precis vad jag behövde efter en tung och tragisk film, Biutiful! Mycket bra dock. Önskar dig en trevlig arbetsvecka.