söndag 28 november 2010

Inte anade jag det!

Kanske borde lyssna på väderrapporterna lite oftare, för inte hade jag en aning om att vi skulle få så enormt mycket snö inatt, och som Ni ser på bilden så fortsätter det att vräka ner så snösvängen får nog fullt upp idag.
Undrar just nu hur det skall gå med traditionen att vara med nere på stan i eftermiddag när första adventljuset tänds i vår "lilla" adventsljusstake!?

Önskar alla en fin 1:a Advent!
annette

8 kommentarer:

AnnaKK sa...

Undrar om det inte var den snön som skulle ha kommit här igår (men som i stort sett helt uteblev), för den tog nog en lite annan banan och hamnade längs med ostkusten istället!? Grattis!!! ;-)

Jane sa...

Ja, usch ja, så där ser det ut här också ... och snösvängen sätter igång okristligt tidigt på söndagsmorgonen så någon sovmorgon var det inte att tala om idag. Jag är alldeles för lättväckt :(
Ha en trevlig första advent!

Nette Cecilia sa...

Hej Annette ,det här är som att skriva till sig själv ,för jag har samma namn o stavar det på samma sätt ,har tittat på dina underbara bilder,o lagt mig som följare av din blogg ha en bra dag i snövädret

Pumita sa...

Tack, önskar dig detsamma!
Jag hör plogarna i bakgrunden där jag sitter vid datorn så bilden blev helt plötsligt ännu mer levande och verklig. Jag vill ju helst förtränga allt det där...

Fast den mest pålitliga rapporten är ändå att titta ut genom fönstret. ;)

Ninni sa...

Till slut orkar man inte med dessa väderleksrapporter. Jag hoppas snöandet upphör även hos dig...vet du, just nu skiner det en mycket svag sol in genom mitt fönster. Men det är högst tillfälligt...fast väldigt trevligt:) Däremellan snöar det.
Vi får lov att trotsa vädret och gå ner på stan ändå.
Kram Ninni

Bosse sa...

Ja är otroligt vilken snöyra vi fått idag.
Precis som jag satt här och skrev dånande det utanför mitt fönster ner en riktigt stor snödriva från taket. Hörde folk skrek till, men ingen kom under som tur är.

De lyckades i alla fall få upp ljusen i vår "lilla adventsstake" nere i stan :) blåste nästan bort...
Just nu känns det inte som något väder för adventsmys på stan. Synd!
Jag hade tur som tog mig ned på Söderköpings Adventsmarknad igår. Har precis suttit och lagt in bilder där ifrån, någon rent vykortslik :)

Önskar dig med en fin 1:a Advent
Kram / Bosse
PS. Ev. är det brandväggen som bråkat på webbhotellet för min webbplats. I veckan blev jag helt blockerad av den själv, så webbhotellägaren fick fixa! DS.

sasfoto sa...

Det tycks inte finnas något slut på snöandet. Även här har det kommit ännu mer av den vita varan samtidigt som det blåser som attan.
Ha en trevlig första advent! /SA

Della sa...

Ja, vi har väl ungefär samma väder. Det har snöat en stor del av dagen också och mitt område verkar inte vara högprioriterat precis vad gäller plogning så det blir till att pulsa om man ska ut. Cykeln gör sig nog inte riktigt som transportmedel imorgon så det får bli antingen promenad eller en kombination med buss.
Allt det här kommer för tidigt!