söndag 28 november 2010

Fortfarande Positiv;)

Ja, för vet Ni vad som hände nu sent på eftermiddagen, det riktigt täta snöandet och den värsta blåsten upphörde när jag kom ut;)
Fick en underbart skön promenad fram och tillbaks till stan, tror egentligen att jag innan promenaden inte förstått hur mycket snö vi egentligen fått.
Blev idag inga visningsbara bilder på "Världens Största" Adventsljusstake, den är svår att fota i sig och utan stativ visade det sig omöjligt när det blev så pass mörkt, får bli en annan dag när jag kanske slutar tidigt (om jag gör det).
Fick bli lite andra bilder, för en del av Er kanske välkända motiv om Ni varit med mej ett tag, för andra lite nyare bekantskaper så är det kanske nya motiv.
Och för mej som aldrig kan se mej mätt på Industrilandskapet är bilderna alltid nya;)

Önskar alla en bra start på veckan, undrar hur mycket snö vi har nästa söndag så här dags!?
Ha det så bra!
annette

7 kommentarer:

Della sa...

Vilken tur du hade där då som slapp snöandet. Det har börjat här nu igen på kvällen. :(
Ha en bra vecka!

Ninni sa...

Vad skönt! Vad läckert med det mönstrade ljuset på fasaden. Jag såg något liknande på en bro här i stan. Men attans vad kallt det var på vår promenad! Kinderna blossar fortfarande...efter flera timmar. Och jag har inte ens druckit glögg :)
Hoppas arbetsveckan blir lite lugnare för dig!
Kram Ninni

Anonym sa...

Ja uj vad mycket snö vi fått! T och killarna har skottat och skottat och skottat bara för att se att det kommit ny snö igen...

Tror det är mitt fel i år igen;)

Kram Tott

Jane sa...

Vilka mysiga bilder av din stad - speciellt den med mönstret på väggen :)
Bara blåsten ger sig så är det faktiskt skönt ute - friskt om man så säger ;)
Hoppas du får en bra arbetsvecka!

AnnaKK sa...

Det är vackert när det har slutat snöa - det kan man inte förneka. När hela världen är inbäddad i vitt fluff... :-) Ser lika dant ut här ikväll, och jag var ute för en stund sen och skottade undan vid ytterdörren så hunden kan gå ut och kvällspinka lite grann där sen... (Och efter att han har gjort det är det väl inte så vackert längre, för då lär det vara en massa gula fläckar både här och där! Hm...).

Hoppas det blir en lugn och trygg färd till jobbet imorgon! Jag behöver nog inte fundera på att ge mej av hemifrån förrän vi har fått plogat - och det kan dröja till långt fram på dagen! <:-) Men vad jag vet så behöver jag varken till jobbet eller till nån affär eller så imorgon, så det gör inget!

Ha det fint! :-)

Viola sa...

Vilka vackra bilder över vår stolta stad, industrilandskapet är ju så vackert, här blev det oxå lite uåppehåll i snöstormen men nu ahr den satt fart igen..undrar vad denna vinter för med sig, vilket falla som helst...lång kommer den att bli, ha en skön kväll, kram

UllaMona sa...

Jag ser att ni har mera snö än vi här i Vinterstaden. Vi har kylan istället..temperaturen har legat omkring -20 hela dagen och så har vi ju cryptosporidium!
Fasiken va trist att inte ens kunna borsta tänderna i kranvattnet, så på kommunens hemsida att det var över 8000 sjukanmälda tills i morgon...än så länge känner jag mig frisk och kry...
Kram