tisdag 16 november 2010

Coool man!?

Tror jag han tycker själv i alla fall;)


Själv suktar jag mest efter att få hoppa i det blåååå vattnet och bada!
Ha en skön kväll!
annette

9 kommentarer:

Della sa...

Så blått!! Men jag känner mest för en tidig kväll i sängen för att om möjligt bli av med det halsonda.

annette sa...

Kanske skall tala om att jag inte redigerat den här bilden, i dom "Blå Grottorna" utanför Parga i Grekland är vattnet så här blått!

annette

Jane sa...

Åh, vilket ljuvligt klart och blått vatten, lite skillnad mot det brungula stormiga hav som jag fotograferade förra veckan när det blåste så in i hoppsan ... brrr.

Pumita sa...

Jag måste säga att vattnet lockar mig betydligt mer än "pudding-wannabe"! =)

BrittMarie sa...

Vilket fantastiskt blått vatten! Det är annat än det klordoftande, men härligt ljumna bassängvattnet jag luktar på om torsdagarna. Så klart det är annat att vara ute vid ett hav, än innanför de stora glasfönstren där man bara ser regnet och kastanjeträdets grenar piska. Burr!
Kram

sasfoto sa...

Coolt fartvidunder ser han i alla ut att ha...

Elisabeth sa...

Hade jag just nu suttit/stått i den båten hade jag absolut kännt mig Cooool!!! :-)

AnnaKK sa...

Ja, vilken FÄRG det är på vattnet!? :-) Undrar vad det är som gör det...? Vårt svenska hav ser ju aldrig så där turkost ut?? Och en insjö är ju mer brun än blå numera... :-/ Eller förresten!? Nu kom jag att tänka på en sjö som inte ligger så långt här ifrån... Ivesjön - och den har faktiskt lite turkosfärgat vatten!? Iallafall i vissa väder-/ljusförhållanden. :-) Det är nog ett väldigt kalkhaltigt vatten i den sjön, om det nu kan ha nån betydelse för färgen...?

Anonym sa...

:) Kram Tott