lördag 30 oktober 2010

Vitkål, rosékål och så lite grönkål;)

Lusten har inte återkommit, så inläggen blir nog glesa ett tag till, men jag ville ändå visa mej och så göra en bloggrunda för att se hur Ni har det runt om i landet!
Snart november, vi är i alla fall på väg mot rätt håll enligt mitt sätt att se på årstiderna, måste vi ha höst så måste vi, men låt den gå fort!!

Önskar Er alla en skön helg!
annette

11 kommentarer:

Pumita sa...

Kunde inte ha sagt det bättre själv - ogillar verkligen den här årstiden. Vi får bita ihop (eller bryta ihop kanske det heter) och komma igen. Jag har dåligt med tid till bloggeriet och börjar tappa lusten också när jag får datorproblem som jag inte kan fixa själv. Min dataguru har flytt landet så jag är "on my own". Men men, det kanske ordnar sig så småningom. Önskar dig en finfin helg! Sköt om dig, Annette! :)

Anonym sa...

Kååååååål:)

Kram Tott

Della sa...

Kul att höra lite från dig! Nej. hösten är inget vidare. Inte blir det bättre med november heller men sedan så.. då närmar vi oss våren! Och det gillar vi ju!
Ta hand om dig!

BrittMarie sa...

Jo, lite tröstlöst är det med höst, mörker och rusk. Man får väl försöka tända lite ljus och äta en köttbullsmacka eller något. Idag är det ingen lugn och ro heller. Det kommer monster och ringer på dörren hela tiden. Snart är min godispåse tom - och det är inte jag som ätit :)
Kram

Viola sa...

Glädjande att få höra av dig igen, hoppas du har en skön lördagskväll, här sitter man uppkrupen i soffhörnet och bloggar en stund, har du lust att pröva lyckan så är du välkommen om du får lust, ha en fortsatt skön helg, kram Violan

Ragnvi sa...

Härligt att du ändå orkade med ett litet inägg! Jag verkar vara som så att jag får lite terapi av bloggen...ibland i allafall!
Hoppas din helg blev bra och tycker du kan äta så mycket godis du vill, bara du borstar tänderna sen!
Styrkekramar!
Ragnvi

Ninni sa...

Nej, den här delen av hösten är ingen favoritårstid. Men veckorna springer så snabbt iväg så snart är vi på andra sidan nyår och på väg mot ljuset igen.
Fortsätt vila du. Lusten att fotografera återkommer säkert och då också blogginspirationen.
Det blir lite dåligt med inlägg från mig också just nu. Vi har dottern från Linköping hemma på besök över helgen och imorgon åker jag till Hälsingland för att arbeta en vecka. Vi får se om det kan inspirera mig ;)
Sköt om dig!
Kram Ninni

AnnaKK sa...

Iallafall alla gråa och trista höstdagar kan försvinna snabbare än snabbt! ;-) De med solsken däremot, håller jag gärna kvar lite längre... :-)

Nä, jag har blivit sämre på att alltid ha med mej kameran. Antagligen för att jag fick för mej att det var systemkameran som jag alltid skulle ha med mej, och inte den lilla smidiga kompaktkameran... För den hade jag ju alltid i min handväska tidigare. Men så skaffade jag en större väska för att kunna ha 450D:n med i den, men följden av det blev att när jag tycker att den känns för klumpigt att släpa på så tar jag bara plånboken med mej och lämnar väskan (och kameran...) hemma!? <:-)

Ja, tänk vad många sorters kål det finns!! :-) Och i så många olika vackra former och färger.

Ha en skön söndag!!! :-)

fotopunktMis sa...

En Bloggrunda..bra för själen..
Tar gärna denna när livet känns så där lite i molom..Maria

Elisabeth sa...

Vilken underbar vit kål! Ser nästan ut som en brud!
Har aldrig sett någon sådan förut.

Det är en fin höst i år, och snart är det december, med fokus på jul och juleljus i mörkret.

Du, har du testat nattfoto? Det är en helt ny värld som kan öppna sig där! Jag älskar den typen av bilder också, och när man måste jobba på de ljusa timmarna så är det perfekt att träna lite med stativ och långa slutartider!

Kram i det goa höstmörkret!
Elisabeth

Kiki sa...

Beautiful and interesting pictures!
(I comment in english, det är lättäre förstå än min svenska.)
I like all your photos, they all have that special "something" in them.