tisdag 21 september 2010

Höst i Grekland;)

Ja, för även om vi hade väldigt varmt när vi var där, så är det ju höst även i Grekland nu i mitten av september, titta på Palmen så ser Ni.
Och frukterna börjar bli färdiga att skörda vilket oxå är ett tydligt hösttecken, fast deras höst är ju lite annorlunda vädermässigt än hos oss;)Så ser hösten alltså ut bara några timmars flygresa härifrån!

Njut av kvällen trots SVENSKT höstruskigt väder!

annette

10 kommentarer:

Della sa...

Lite annorlunda mot här, det måste jag medge. :)
Jag har lagt in den coole snubben i original hos mig nu om du vill titta.

Jane sa...

Åh, vad underbart med alla frukter! När man ser dessa önskar iaf jag att jag bodde lite längre söderut ...

AnnaKK sa...

Tack och lov så solade det upp här i eftermiddags, så nu har man fått lite påfyllning av solenergi. :-) Och i det ljuset så såg trädgårdens äpplen och plommon rätt schyssta ut de också! Fast visst hade det varit ännu festligare med mogna kokosnötter. :-D Blåa druvor finns det dock i min trädgård också nu - en tämligen oätlig sort, men fåglarna gillar dem. :-)


Jo, jag använder Elements en hel del nu, men även mitt gamla bildbehandlingsprogram (det som jag först inte hade tänkt bry mej om att installera på den nya datorn, men sen insåg jag hur bra det faktiskt var i VISSA avseenden!). Elements är toppen när det gäller att fixa färg, ljus, kontrast osv - inte minst om man börjar jobba i lager och använder de olika blandningslägena.

Anonym sa...

Gottis:)

Härliga bilder!

Kram Trötte Tott

Pumita sa...

Aah, så läckra bilder! Jag spanar efter flygplan på väg till och från jobbet men har inte lyckats få lift än så länge.

heavenandearth sa...

Tack goa du för ditt gulliga beröm!

Ja, visst kan de var trist att inte ha plats för sånt man vill ha, men det är väl en konst att kunna avstå oxå...en trist konst! *ler*

Dina bilder idag får mig att bara dregla!!!! Vilka färger! Vilka frukter!! Ser såå härligt ut!!Hade huvudvärken inte släppt redan så hade den nog försvunnit nu!!

Förstår att du hade kulit me kameran på semestern!
Hur många bilder blev det nu då???
Jag tog ju ca 1000 på 10 dgr...

Kramisar!
Iréne

Inger Maryissa sa...

Så ljuvliga foton från hösten i Grekland.
Underbart vackra !! Och vilka färger...
Kan tänka mig du hade en underbar tid där.
Kramar

Charlotta sa...

Annorlunda men kanske inte bättre.
Idag har vi haft en alldeles underbar klar och frisk kväll. Var ute och joggade en timme och det är så lätt när det är så frisk luft och när det är så vackert och färggrant runt omkring. Klarblå himmel med vita moln, röda, gröna och gula träd, gyllene stubbåkrar och mörkbruna höstplöjda fält. Mmmm, och så tranornas trumpetande som ackompangemang.
Hoppas du också får vackert höstväder och jag önskar dig en skön vecka.

Ragnvi sa...

Morning o tack för dina goa rader hos mig! Du vet...min mage kommer aldrig att bli sig lik...sönderstrålad o opad...men men...
Helt otroligt fina foton hos dig! Njuuuter! Och dina badbilder, helt underbara!
Kramen!
Ragnvi

Ninni sa...

Härligt, härligt!
Vilka färgstarka och lockande bilder. Nu längtar jag efter färska fikon plockade direkt från trädet. Tur att det är bara en vecka kvar tills vi är på plats i Portugal igen :)