lördag 21 augusti 2010

Satan så ont det gör;)

Ja, det gör "jäkligt" ont när man får en nackspärr, det vet jag nu efter att ha fått det i torsdags kväll!Önskar alla en bra helg!

annette

6 kommentarer:

UllaMona sa...

Fy sjutton för ont i nacken...hoppas att det går över fort!

Kramar om.

AnnaKK sa...

Hu, ja... Nackspärr är verkligen ingen höjdare! Hoppas du lyckades sova bort den!? Eller att den åtminstone är bättre idag. Så typiskt också att den slår till lagom till helgen!? :-(

Du får ta det lugnt och krya på dej! :-)

För egen del är jag ledig idag, vilket kan behövas efter en riktigt seg vecka. Det är nåt jippo på idrottsplatsen idag, så imorgon lär jag ha städning och tvätt så det både räcker och blir över. Phu! Men då hoppas jag att jag ska vara tillbaka 100 % efter veckans krasslighet! :-)

Ha det så bra du bara kan!!!

Della sa...

Usch, det gör så ont och är så irriterande. Hoppas det går över snart.
Jag hoppas regnet håller sig borta ett tag också, för nu har jag planerat att cykla ut med kameran i högsta hugg. Kanske in till stan till Bondens egen marknad som har premiär i stan idag.

Ninni sa...

Stackare! Det är både smärtsamt och irriterande, man blir ju hela tiden påmind om det. Hoppas det känns bättre idag.
Vi fick planera om vår jobbhelg i stugan eftersom det började regna igår kväll. Just nu är det uppehåll men det ser lite osäkert ut. Kanske åker vi imorgon istället. Idag blir det nog lite pyssel hemma och en promenad på stan.
Kram Ninni

Anonym sa...

:(

Pumita sa...

Så trist! Jag sympatiserar med dig och har ont i nacken också... fast bara på det där vanliga viset. Råkade somna i soffan i går kväll och nu är jag alldeles stel. Kan inte titta åt höger alls. Men det får väl gå det med.

KRYA PÅ DIG snart! :)