tisdag 24 augusti 2010

Inte ens jag gick in där!

Även om jag älskar att gå i skogen själv och inte är det minsta rädd, så finns det vissa gränser och här var en sådan gräns lite sent på eftermiddagen för någon vecka sedan.
Såg ju inbjudande ut med den öppna grinden, men hua mej för mörkret som fanns i den täta skogen bakom grinden, aldrig sa jag och gick tillbaks samma väg jag kommit!


Sol och regn om vartannat har vi idag, men fortfarande varmt!
Lev Väl!
annette

11 kommentarer:

Della sa...

Nja, jag vet inte heller om jag skulle ha... Inte ensam i alla fall.
Men du vågade i alla fall stanna så länge i närheten att du kunde ta en bild. ;)

Della sa...

Som svar - Gamla Oxelösund är en liten del nere vid vattnet med fina gamla trähus och en kaffestuga på ett berg (ok då, kulle) med utsikt över vattnet. Jättetrevligt ställe. Titta där nästa gång du är i Oxelösund. :)
Nej , jag har inte testat receptet utan delade glatt med mig i alla fall. Måste vänta till sonen är iväg på skolresa - han äter inte squash. Men nu är det fritt fram och skall ätas i veckan. :)

AnnaKK sa...

Jag hade nog inte heller gått in genom den där grinden ensam... :-) Men det hade onekligen varit spännande att få veta vart stigen leder hän!

Samma slags väder här idag: Ena minuten strålande solsken och nästa spöregn. Det regnade minst om man höll sej inomhus, tror jag - iallafall upplevde jag det som att det alltid började regna så fort jag gick ut!? Hm...

Nä, jag är inte speciellt orolig över om dottern ska klara sej själv nu - det vet jag att hon kan! :-) Och ännu så länge bor ju sonen kvar hemma. Fast jag tycker det verkar som att ha tycker att jag och maken också ska flytta hemifrån snart, så han kan ta över det här huset!? 8-X

Ha en fin kväll! :-)

UllaMona sa...

Det ser onekligen spännande ut ...jag skulle inte heller ha gått bakom grinden ensam. Jag skulle inte ha varit rädd för vilda djur utan för någon människa som skulle gjort mig illa.

Så bra att du är nöjd med dina frisörer och detta med sytråd låter spännande.

Sv: Jag vaknade utan huvudvärk och inga mardrömmar hade jag drömt..

Pumita sa...

Jag skulle nog gå in, med uppdragna axlar men ändå... en bit iaf tills jag såg om det var nån idé att fortsätta. Det ser ju nästan ut som att det är svårt att ta sig fram.

BrittMarie sa...

Hmm - det ser rätt mörkt ut, men skulle man kunna låta bli att bara gå en liten, liten bit? Det kanske blir ljusare längre fram. Jo, det gör det nog. Jag skulle nog gått, om än lite försiktigt. Däremot om man skulle gått åt andra hållet. Då hade det inte varit någon tvekan :)
Kram

Anonym sa...

Muhahahaha... Själv skulle jag sprungit genom grinden med någon av sönernas svärd i näven;)

Kram Tott

Elisabeth sa...

Synd jag inte var med, då hade vi gått in båda två för att utforska vad som gömde sig där inne!

fotopunktMis sa...

Ibland vill man ha någon att hålla i handen även som stor flicka...
Ha det..Maria

Ninni sa...

Nej jag skulle heller inte gått in där ensam. Jag har blivit mycket fegare med åren. Men det blev en väldigt vacker bild som får en att fundera hur det ser ut där innanför grinden.
Må så gott!
Kram Ninni

Inger Maryissa sa...

Nä...jag skulle nog heller inte våga gå in där själv...
Men fin bild och mysigt ser det ut ändå...utanför grinden...
Kramar