onsdag 11 augusti 2010

Höstanemon

Lite konstigt att tänka på hösten egentligen för här är det väldigt varmt ute, men den här blomman fotograferade jag i "min" trädgård i helgen som var, så hösten är väl på gång i alla fall!

Såg att det även fanns en nästan vit variant av den här blomman, den verkade vara lite senare i utvecklingen, får se om den slagit ut eller om knopparna blivit större till helgen som kommer, väldigt söt blomma tycker jag.
Ha en skön kväll!
annette

7 kommentarer:

Pumita sa...

Igår tänkte jag faktiskt att det var lite höst i luften... men jag slog bort den tanken illa kvickt. Känns alldeles för tidigt. Vackra bilder! :)

Della sa...

Jättefina blombilder! Jag väntar på att kalla det höst ett tag till. På jobbet har vi sommartid t o m sista augusti, men sen så... (Sommartid = jobbar en halvtimma kortare per dag.)

Charlotta sa...

Mmmm, höst på ingång. Själv hade jag förmånen att få se en flock med återvändande tranor på ett fält förra veckan. Både jättehärligt och mycket vemodigt på samma gång. Jag älskar hösten, med alla färger och vardagens sköna trall, men ändå - sommar är sommar och man vill hålla kvar den.

Mina höstanemoner är skära eller rosa. Den lila du visar blir jag lite avis på.

Ha det gott!

Photos by Storm sa...

Ja, de är fina och det visar du här. Idag har vi haft jättevarmt och jag blev så förvånad och överraskad ända tills jag kom på att det bara är den 11 augusti/Lis

Jane sa...

Älskar anemoner i alla varianter :) När jag rensade bort en massa ogräs och sly på tomten började en höstanemon blomma som jag inte ens visste fanns där :) Nu är det höstkänning iaf, i morr´n börjar jag jobba och snart kommer alla barn till skolan.
Må gott och ha en bra kväll!

AnnaKK sa...

Vad de än heter så är de iallafall väldigt fina! :-) Och mina har blommat i bortåt en månad vid det här laget.

Idag är sommarvädret tillbaka här - härligt!!!

Anonym sa...

Vackra blomsterbilder

Kram Tott