söndag 8 augusti 2010

Bara lite rost!

När sådana här motiv bara dyker upp så där vid sidan av en liten skogsväg, då får jag testa bromsarna på bilen;)


Helgen har gått åt till andra saker än blogg och dator, nyfiken är jag på att se vad Ni haft för Er på bloggarna. Hinner inte allt ikväll men en del skall jag klara av, resten under veckan som kommer.
Ha en skön söndagskväll och bra start på veckan!
annette

10 kommentarer:

Gärdsmygen sa...

Snygga kärl och snygg omgivning. Blåbärsplockning?

UllaMona sa...

Häftigt med gamla mjölkkrukor...det är väl sådana...här uppe i inlandet står det ofta sådana krukor på mjölkpallar som en epok över svunnen tid när det fanns småbönder som skickade mjölken i sådana krukot till mejeriet med postbussen.
Numera kör tankbilar mellan storproducenterna.
Ha en bra vecka
Kram

Annica sa...

ME LOVE!!! Förstår att du måste testa bromsarna för de var så hääärligt rostiga!!!

Kram Annica

AnnaKK sa...

Go´kväll!

Charmigt och nostalgiskt!! :-)

Det är sånt där jag kan få syn på i ögonvrån, men ofta ändå låter bli att bromsa in för - och sedan ångrar mej när jag har hunnit ytterligare flera kilometer! :-X Måste bli bättre på att verkligen ta chansen till såna motiv också!!

Jo, det här med att dottern ska flytta... Det är mannens mormors lägenhet som hon ska ta över, sedan mormodern har flyttat till ett äldreboende. Toppenläge och hyfsat billig hyra. Och tre minuters promenad till tåget! Så pendla kommer hon alltså att få fortsätta göra, men det blir ju ändå oändligt mycket smidigare så här än att även behöva bli skjutsad en mil till och från stationen morgon och kväll. Särskilt för mej som slipper utföra den skjutsen! :-D Och vi kommer att ses flera gånger i veckan ändå, skulle jag tro, efter som hon inte flyttar så långt. :-)

Pumita sa...

Vackert! Jag tänker på min mormor när jag ser bilden. Saknar henne så.

BrittMarie sa...

Precis som Anna KK beskriver sig är jag; jag ser något fint - åker förbi - ångrar mig "som tusan". Ha det så bra i regnet!
Kram

Della sa...

Är glad att du hann bromsa!

Ninni sa...

Det är ju bra att bromsarna får jobba lite ibland, annars kärvar de lätt. Vilket härligt motiv! Och vilken tur att de inte tagit bort de rostiga krukorna! Rost gillas verkligen.
Ha en bra arbetsvecka. Jag skulle inte heller ha något emot att vara ledig ett tag till...man får aldrig nog verkar det som.
Kram Ninni

Jane sa...

Tänk att rost kan vara så vackert och vilken härlig omgivning! När jag ser sådana bilder önskar jag att jag bodde på landet istället för i stan ...
Ha en bra måndag!

Vivan sa...

Om jag inte bromsar..får jag åka tillbaka...ångrar mig genast!
Sååå fina de är dina rostiga krukor....mycket fotogeniska!!
Kramen!