lördag 31 juli 2010

Så mycket vackert det finns i naturen!

Vi har haft en jättefin dag idag här i våra trakter, mest varit ute och njutit i naturen och tittat på allt vackert vi har omkring oss. Svamp såg jag inte mycket av, kanske lite tidigt efter regnet, men det finns ju otroligt mycket annat att vila ögonen på så timmarna bara flög iväg. Väldigt grönt och fint efter regnet i veckan.

Länge sedan jag såg så mycket fjärilar som idag, dom verkade väldigt flygsugna så det var svårt att fånga någon med kameran, men en liten en var snäll och satt kvar en liten stund.
Nu skall jag "flyga" in till tv:n och se hur många miljoner jag vunnit på travet;)
Ha en fortsatt bra helg!
annette

12 kommentarer:

Bosse sa...

Jo det är fint i naturen nu.
Och fina blåbär finns det gott om också!
Jag var ute och plockade 3Liter blåbär i veckan, jättefina cm-stora väldigt välsmakande :)
Håller annars med om att fjärilar och liknande rörlig motiv är svårfotade...
Kram / Bosse

Inger Maryissa sa...

Oj, en så vacker fjäril du har fotat.
Ja, så mycket vackert det finns i naturen.
Kan tänka mig du hade en fin dag och önskar dig också en fin helg.
Kramar

Pumita sa...

Så vackra bilder! Förstår att du har njutit. :) Själv tog jag en låång sovmorgon (det var länge sedan sist!) och gjort mest ingenting. Skönt det med som omväxling. Önskar dig en travvinst och en trevlig fortsättning på helgen!

Annica sa...

Blev det några millar eller;)?

Har du varit i krokarna och fotat? Supersnygga bilder!!!

Här har vi firat dagen lång:)

Kram Annica

Charlotta sa...

Ja så fort solen skiner så flyger de fjärilarna. :) Jag har lyckats få en bild på samma sorts fjäril som du. Tror det är en pärlemorfjäril.
Ha en skön fortsättning på helgen!

heavenandearth sa...

Underbara bilder, tjejjen!!!!
Härligt!

Kramar till dig!
Iréne

Della sa...

Hoppas det blev många miljoner!
Själv ska jag förbereda mig för den långa hemfärden.

UllaMona sa...

Vi hade faktiskt en kanonfin dag igår, ute i skogen och kollade ...det verkar bli gott om hjortron i år.
Kram

AnnaKK sa...

Hejsan!

Varannandags-väder är det här, med regn i fredags och regn idag - men solsken igår!! :-) Och det var vältajmat, för det var ju den dagen jag och min internet-kompis med familj skulle göra en massa roligheter och så där. Kul och lyckat alltsammans!! :-)

Hur många miljoner vann du!? ;-)

Paula sa...

Jag har i år fått lära mig att augusti är bästa månaden att få syn på många fjärilar, i min enfald har jag trott det var juni som gällde...vackra bilder fick du till!
Nu är lånebilen också trasig, en Volvo V50 står på gården och tickar kronor....imorgon ska den återlämnas, då blir det buss...eländet tycks aldrig ta slut och jag mår skit! Men men vi har klarat många pärser så det vänder säkert detta också en dag hur deppigt det än känns för tillfället.
Jag hittade ett litet gäng gulisar igår, alldeles vid en myrgräns, där det varit tillräckligt fuktigt men nu har det ju regnat i tre dagar så nu växer det väl snart!
Kramen från ett dystert pörte

Maria i Sennan sa...

Visst e det härligt att bara få lov och se allt som naturen bjuder på..fånga fjäril på bild..verkligen ett konststycke..
Må så gått..Maria

Ninni sa...

Bra gjort att få med den :) Visst är det härligt ute i naturen. Några svampar har jag inte heller sett till, men det är nog lite väl tidigt här eftersom vädret varit så vackert. Vi får ge oss till tåls.
Hoppas vinsten blev stor!
Kram Ninni