lördag 3 juli 2010

På en Blomsteräng

På hemväg från en badtur idag "råkade" vi passera (jag körde;) en äng som sköts enligt gamla traditioner med enbart lie och där finns det fantastiskt vackra blommor.
Finns bl.a en hel del orkidéer och andra idag lite sällsynta blommor, blev lite fotande men jag kunde inte krypa omkring där hur länge som helst idag, så det får nog bli en tur på egen hand en annan dag tror jag.
Första bilden får komma med för att visa känslan jag fick när jag kom innanför gärdesgården, ljuvligt!


Någonstans på ostkusten tror väderfolket att det kanske blir en s.k tropisk natt nu natten som kommer, är lika med att temperaturen inte går under 20 grader. Får gärna vara här omkring, får då kan jag vara uppe och njuta hela natten i kortärmat och shorts;)
Ha det så gott!
annette

4 kommentarer:

Ninni sa...

Mmmm vad vackert det är med svensk sommar ändå. Jag är ju en sån som gillar att gå på en äng och plocka blommor och här är det faktiskt inte möjligt längre. Torrt och bränt är det. Bara oleander och bouganvilla blommar. Ja, rabatter som vattnas förstås. Men jag hinner nog med att plocka ängsblommor när jag kommer hem.
Hoppas du får uppleva den tropiska natten i natt!
Må så gott!
Kram Ninni

Anonym sa...

Ljuvligt! Vad härligt det är när sådana gamla ängar får finnas kvar...

Kram Tott

AnnaKK sa...

Vilken mysig äng! :-)

Maken slog av gräset och blommorna bakom vårt hus häromdagen, annars var det rätt så ängslikt där...

Det var 17 grader här när vi steg upp vid sju, så då har det med andra ord inte varit tropisk natt här i natt då... Men det vet i sjutton om det inte har varit det om man räknar temperaturen under täcket!? ;-)

Ha en fin dag!! :-)

Inger Maryissa sa...

Så mysiga foton från blomsterängen och de söta blommorna.
Helt ljuvligt !
Jo, det har nog varit s.k. tropiska nätter här och var.
Det är så ljuvligt ute nu på kvällar och nätter.
Ha det så gott själv
Kramar