söndag 18 juli 2010

Lite svalare väder idag!

Vi fick lite regn igår, betydligt behagligare ute idag med lite syre i luften, tror jag är bra både för oss mänskliga varelser och t.ex rosor.
Tyvärr slog blixten ner utanför Norrköping och orsakade ett par mindre bränder, vädrets makter är lite otäcka ibland.Hoppas Ni får en bra söndag!

annette

6 kommentarer:

AnnaKK sa...

Lite-lite regn fick vi här igår, och ännu mindre åska. Det sistnämnda är man ju gärna utan, men något mer av den andra varan hade inte gjort något. Men, men...

Gårdagkvällens väder var däremot alldeles perfekt! Och timmarna i Kristianstad var helhärliga. Man borde verkligen se till att komma iväg på fler musikarrangemang!! :-)

MOONLOVER´S sa...

Hejsan
Ja barnen gillar när man steker till den fångst dom fått =) Men godast blir fisken i röken, de e sååå gott =) Ha en fin sommar du med. Kram kram

Charlotta sa...

Härliga rosor som mår lika bra av regnskurarna som vi gör. :)
Här har vi fått lyckliga 27 mm på 3 dagar. Det var bra, men det räcker nu...

Var tvungen att googla dina gärdsmygsungar. (Anesas+gärdsmyg gav träff direkt på inlägget) Smälte fullkomligt för bilden på mamman och ungen på en kvist. I det läget spelar fotokvaliteten ingen större roll, härligt att få ta del av ett sådant mirakel. :)

Della sa...

Trevlig söndag önskar jag dig också! Fina rosbilder.

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Rosor är ju sååååå vackra. Själv har jag bara köksrosen att njuta av just nu för den vid källaren är torr som bara den...

Kramkram
Annica

Inger Maryissa sa...

Oj...vilka ljuvliga foton av rosorna !
Här kom det också lite regn igår och det har blivit betydligt behagligare temperaturer så jag har inte behövt använda fläkten hemma.
Och oj, så mycket piggare jag känner mig nu.
Här har det inte varit någon åska, men har hört att det varit rejäla åskväder på flera ställen.
Och ja, vädrets makter kan vara otäcka ibland och ställa till det.
Ha det så gott
Kramar