lördag 24 juli 2010

Lite Regn idag!

Japp, idag har det regnat ett lätt regn större delen av dagen, men trots det har det varit en underbar dag att vara ute i naturen, och nu finns det hopp för svampskogen;)

Tittat lite framåt på vädret och det ser väl mer ut som en "normal" svensk sommar närmaste tiden. Lite synd om en del kollegor som har tredje perioden och längtat efter att få ta del av den medelshavsvärme vi andra har haft.
Ha en skön lördagskväll!
annette

9 kommentarer:

Anonym sa...

Själv uppskattar jag inte regnet! Ska va om det blir svamp till er svampletare då men jag vill ha solen tillbaka...vi har 12 grader nu:(

Kram Tott

Ninni sa...

Yes! Vi håller tummarna för svampen. Men jag förstår alla som startade sin semester den här veckan och har drabbats av det här ganska normala svenska sommarvädret. Visst blir många besvikna. Vi har varit till stugan på ön en sväng sedan vi kom hem. Där är badvattnet så kallt så ingen badar. Vi brukar ha 18-20 grader, nu är det 11-12...trots värmeböljan som varit.
Men jag tycker att det är ganska skönt väder nu. Det är lättare att få något uträttat här hemma. Vi har fortfarande en hel massa kartonger som ska packas upp. Men, men vi har hela hösten på oss ;)
Må så gott!
Kram Ninni

Viola sa...

Hallå där, vet inte när du skrev detta...här har det vräkt ned sedan em..nu är det full storm och tala om att det regnar...så nog får svampen sitt, ha en fin söndag, kram

BrittMarie sa...

Här har det regnat oupphörligt hela dagen. Det är nästan pinsamt, att det plötsligt blir 10 grader varmt och solen som bortblåst. Nu är det resten av arbetskamraternas tur att få ledigt. Hoppas de också får se lite av solen så småningom.
Kram

Inger Maryissa sa...

Här regnar det också och just nu ett strilande ihållande regn som hållt på ett tag nu.
Naturen behövde nog detta.
Och svalare och skönare har jag fått inne i min lägenhet nu.
Ja, har jag också hört att det sedan antagligen blir en lite vanlig svensk sommar med lite regnskurar då och då.
Men hoppas att det inte blir för mycket av regn resten av sommaren,
Speciellt för alla som har semester
Kram

Ragnvi sa...

Morning från ett blåsigt o regnigt Hälsingland! Efter värmen tycker jag det är riktigt skönt med detta idag! Fast bara idag!
Härliga svartvita foton hos dig!
Kramen!
Ragnvi

AnnaKK sa...

Ja, idag är det 11 grader plus och regnigt - en ganska normal jul(i)dag här i Skåne!! ;-)

Och givetvis är det först som nu som jag och maken har börjat fundera på att göra lite semesterresor och så där. Men å andra sidan kanske vi inte behöver trängas med så jätte-jättemånga andra på vägarna och campingarna då!? :-D

AnnaKK sa...

Hejsan!

Husvagnssemestern är nu avklarad - och även om den inte blev så lång (jo, i körda mil räknat så blev den väl i och för sej det), så var den alldeles underbar! :-)

Nu tar jag en stunds "semester" från dagens storstädningsprojekt och hälsar på i/hos favvisbloggarna. :-)

AnnaKK sa...

Regnandet fortsätter idag också... Lite trist! Men jag får titta på alla soliga foton jag tog i Motala, så känns det genast bättre! :-)

Nix, inga kräftor från Vättern. Vi har ju en liten å här hemma också, så om några veckor blir det kräftfiske i den. Till husbehov brukar det inte vara svårt att fånga såna i den. Men jag måste säga att jag hellre äter räkor än kräftor... :-/

Ikväll får jag besök av en internet-vän från nästan 15 år tillbaka. Har inte träffats sen -97,så det ska bli jättekul. Och fotointresset har vi gemensamt, så bara vädret vill bli lite bättre så lär vi inte ha några sysselsättningsproblem imorgon!

Trevlig helg, Annette!!! :-)