måndag 28 juni 2010

Jag lever;)

Ja, det gör jag även om det inte verkar så, här på bloggen. När ledigheten väl kom så var det som att dra ur en "kork" och jag blev så TRÖTT. Zoombie brukar man använda sig av ibland om en person som bara existrerar men inte mer och så har jag känt mej under några dagar, tränat på att göra ingenting! Det blir bättre och bättre, så lite "liv" härifrån skall det kanske bli framöver.


Hoppas Ni har haft en underbar midsommarhelg, vädret här i mellansverige kan vi ju inte klaga på i alla fall, fyra dagar i rad har det varit SOMMAR!
Njut och försök ta tillvara på det underbara vi har nu!
annette

6 kommentarer:

Della sa...

Trevlig att du lever! Och att det så sakteliga t o m blir bättre.
Vilka fantastiska blommor du visar. Jag har väl snöat in på blommor just nu. Kanske för att dom är så lättillgängliga och finns i så stor variation just nu. Annat blir det väl i vinter...:)
Jag hade en lugn och skön och vacker och somrig midsommar. Kan inte önska mig bättre.
Vi hörs!

Anonym sa...

Ljuvlig bild! Jag gillar prästkragar:)

Kram Tott

AnnaKK sa...

Hejsan!

Jo, men jag tror stenhårt på att vila sej i form - så det kommer du säkert att göra, samt formtoppa lagom till din semester! :-D

Mmmm, härligt sommarväder nu!! Hoppas det stannar kvar ett tag, nu när det äntligen har kommit! :-) Fast det behöver inte vara riktigt så-å-å varmt som det har varit här idag, för då blir iallafall jag lite "överslö", och det är egentligen inte så kul... <:-)

Jag tycker det är roligast att tänka ut olika projekt i och kring huset - men är rätt dålig på att genomföra/slutföra dem. Men maken är som väl är både händig och målmedveten. :-)

Natti!!!

Gärdsmygen sa...

Njut av att ta dagen som det kommer. Det är semester. Skön bild!

BrittMarie sa...

Fina prästkragar. Ha det så bra i blomsterängen! Själv tänker jag resa en liten tur, men är snart hemma igen.
Kram

Inger Maryissa sa...

Underbar bild av prästkragarna
Jo, det är nog så att när man haft mycket omkring sig och sedan kopplar av så kommer tröttheten som man kanske inte märkt av på samma sätt som när man var uppe i varv...
eller hur jag ska kalla det.
Här har det varit fint väder och speciellt de sista dagarna, riktig värmebölja.
Ha det så gott
Kram