söndag 13 juni 2010

Funderar på ny Bloggdesign;)

Ja, jag funderar inte bara utan har påbörjat ändring av bloggen, ser att mina tidigare bilder är för stora för den här mallen, men det får jag väl leva med. Vill ha ett litet annat format just nu i alla fall, funderar vidare, fast först står tvätt, städning och matlagning på schemat, så går det när man varit borta och förlustat sig större delen av helgen!

Ha en skön söndagseftermiddag!
annette

11 kommentarer:

Della sa...

Det är kul att fixa lite med designen, men inte alltid så lätt att veta precis hur man vill ha det. Man får testa och se om man trivs med stilen helt enkelt.
Jag väntar på regnet dom har hotat med till nu på eftermiddagen, men det verkar trögt. Hos dig då?

enn-08-i-exil sa...

Morrn Annette.

Nu är dina bilder inte klickbara....


Det är kul att prov något nytt.

Ha de bra.

Hasse A

Pumita sa...

Här händer det spännande saker! Jag gillar också att fibbla med designen - kul med omväxling. Det är bara att testa sig fram. Ungefär vad de härliga statyerna ser ut att fundera på.

P.S. Såg förresten att min blogg heter Pumans dotter i din blogroll... det var ett tag sedan. Är du snäll och ändrar det till PUMITA. :)

Anonym sa...

NÄmen, är det jag till höger;)?

Kram Tott

Pumita sa...

Nu ser det bra ut! :)

På tal om nåt helt annat: jag har en utmaning till dig på min blogg.

Synnøve. sa...

Läckert det blivit hos dig nu.
Det är lite skoj att leka med olika layouter tycker jag.
Får se vad som sker med min blogg.
Ha det gott nu.
Kramen Synnöve.

Charlotta- Livet med leran sa...

Jag som har bred skärm har inga problem med att dina stora bilder breder ut sig lite grand. :)
Tack för dina kommentarer. "Lästips" bjuder jag på i min gamla blogg, under kategorin läsupplevelser. Brukar skriva några rader när jag läst en bok för att komma ihåg vad jag läst. I perioder kan det bli väldigt mycket. Efter em dag med tvätt och städning så behövs något lättsmält och kanske t.o.m. banalt. :)

BrittMarie sa...

Jaså, du har inte heller någon "Inga" som är hemma och tvättar, städar och lagar mat när du är ute och förlustar dig. Å andra sidan hade jag en granne som hade städerska. Hon var alltid tvungen att städa innan städerskan kom. Det tycker jag verkar jobbigt..
Ha det bra och lagom med jobb i veckan!
Kram

heavenandearth sa...

Kul med lite nu design!
Men vilka ruskiga små gubbar! Ser allt lite kluriga ut! Haha!

Jodu, affären ligger i Ingelsta köpcentrum! I stora Maxihuset eller vad det kan heta... Värsta mysiga stället med massor av ljuslyktor, ljus, inredningsdetaljer, kaffe o thé mm mm... Brukar titta in där när jag är i Norpan!

Helgen har varit skön! Har rensat trädgårdslandet! *ler* ryggen värker...men det har varit mys oxå!

Att vara ute o förlusta sig låter härligt men att ta hand om allt som blivit eftersatt är helt enkelt bara TRÅKIGT!!! Stackare!

Kram! Iréne

AnnaKK sa...

Go´morron!

VIsst är det kul att ändra lite på bloggens utseende då och då. :-) Ser att dina större bilder ändå syns i sin helhet här - vanligen brukar de väl hamna under margen - så det problemet går nog absolut att leva med. :-)

Jag har ju en blogspotblogg också, men ärligt sagt fattar jag mej inte riktigt på hur designerna fungerar där. Men det beror säkert på att jag är så inkörd på Blogg.se istället. Men iallafall... Jag tror ju att det nånstans går att anpassa degignen så att man får bloggen så bred som man vill ha den, och i en bredd som passar ens foton!? På Blogg.se gör man det ganska enkelt genom att ändra pixelmåtten i koderna... Men Blogspot-koderna ser inte lika dana ut, så jag har aldrig gett mej på att mixtra med sånt där... <:-)

Idag regnar det inte här - inte ännu iallafall. :-D

Ha det bra!!!

Maria i Sennan sa...

Läser att du fått reda på att man kan ändra måtten på bloggen utan att gå in i html-koderna..kommer inte ihåg var..allt e ju så nytt..men det går om du vill
Ha en bra dag..Maria