söndag 6 juni 2010

Ängelsbergs Skulpturpark

Har på min minisemester bl.a varit i Ängelsberg, en liten ort strax utanför Fagersta, underbar plats med förunderlig natur, gammal bruksort och så då en skulpturpark som uppstår varje sommar längs ett vattendrag som går genom byn.

Märker när jag tittar på bilderna att så här utan upplevelse av naturen runt om så gör sig inte alla skulpturerna lika fint, men några skall jag nog lägga in vartefter....

Sälar av Unna Katz
Lägger in en länk om någon är intresserad att läsa mer om orten, som oxå innehar ett av våra världsarv!

Ha en fortsatt bra söndag!

annette

5 kommentarer:

Synnøve. sa...

De sälarna såg nästan naturtrogna ut. Men jag hade nog börjat undra om jag mött de där djuren i den ån.
Skönt med lite ledigt kan jag tro. Är det slut på ledigheten nu?
Kramen Synnöve.

Pumita sa...

Joodå, sälarna är heelt underbara! Du har lyckats mycket bra med korten. :)

AnnaKK sa...

Sälen som ligger upp på land är ju helt bedårande! En sån skulle jag vilja ha vid vår damm - undrar om maken kan bygga en sån!? ;-) (Troligen inte, nä...).

Vilken härlig minisemester du tog dej - och vilket toppenväder du fick med dej på resan! Önskar ofta att jag också vore så där spontan och verkligen gjorde sak av mina idéer och infall, men de stannar för det mesta bara vid tanken... <:-) Eller en liten kort fotoutflykt i närområdet. (Minns du Diö!? Det var nästan en lång utfärd det! Fniss... Två-tre mil, enkel resa!).

Svar på frågor: Mitt bidrag i fototävlingen gick till final, och nu ligger det uppe en röstningsfunktion. Länk till den finns i inlägg på min blogg. Vore förstås kul att få lite röster, men lägg gärna din/dina på det bidrag du tycker bäst om! Det är ärligast. Vinner gör ändå den som har flest kompisar att spamma med länken till röstningen, och det är knappast jag. :-D

När det gäller folkracebilsförsäljningen i samband med tävlingarna så är det ett fast pris; 6500:-.

Trevlig kväll!! :-)

Anonym sa...

Sälar gillar jag. Hörde de riktiga liven frusta utanför Arkö där jag satt på en brygga och njöt i solnedgången förrförra sommaren och det var en häftig upplevelse:)

Jag GILLAR dina bilder även om jag kan tänka mig att det var mer magiskt på plats!

Kram Tott

Della sa...

Det där var ju jättefina bilder. Sälarna har sånt liv.