söndag 23 maj 2010

Återvänt !

Vill först tacka för alla hälsningar och "peppningar" och tala om att jag just nu i alla fall känner mej ganska så okej, vad det handlar om är att vi hux flux i förra veckan fick besked om att åta oss ytterligare 600 personer till vår mottagning under X antal veckor pga två långtidssjukskrivningar på en annan klinik som tillhör vår organisation
Innebär i snitt 40-60 st ytterligare per dag, vi har redan själva en långtidssjukskrivning och lite annat strul, sedan då ett par nya i personalgruppen som vi inte kan kräva så mkt av ännu, men som enligt schemat räknas fullt ut!!
Vi skall enligt beräkningar hinna med ca 40 ordinationer plus lite andra papper/operationsplaneringar och tidvis telefon per dag, räknade under två dagar ut vad jag gjort och det resultatet är inte positivt för det är omänskligt att hinna 85-95 per dag plus annat!!
Undrar bara när någon av oss gör ett rejält misstag och hängs ut!


Har under helgen befunnit mej i Småland där jag mest bara vandrat omkring helt planlöst, en GPS skall jag nog köpa, för jag varken kör bil åt rätt håll eller går åt rätt håll, men vackert och underbart har det varit;)
Igår rena högsommarvädret idag inte så bra, har inte fotat så mkt , konstigt egentligen men det kändes skönast att bara njuta rakt av!
Önskar alla en bra vecka, försöker själv ta en dag i taget och tror jag skall börja veckan med en undran om när jag skall få ta ut MINA 55 dgr som jag har innestående i semester, inte fått önskad semester godkänd som jag ville ha nästkommande vecka, tror Ni jag blir populär då!?
Kram //annette

8 kommentarer:

UllaMona sa...

Ibland kan det vara skönt att bara vara...hoppas att din arbetssituation reder upp sig och att du får den semester du så väl behöver.

Jag har börjat nedräkningen inför sommaren...tänker ta långledigt i sommar...åldern börjar ju ta ut sin rätt;-)

Sköt om Dig!
kram

Pumita sa...

Undrar hur de som styr tänker egentligen... om de gör det. De kör ju slut på alla människor. Det är helt sjukt!

Pumita sa...

Förlåt, men jag blev så upprörd... Önskar dig en fin vecka, trots allt!

Della sa...

Jag önskar verkligen att det lugnar ner sig för dig. Det där låter INTE bra. Hoppas dina helgladdade batterier räcker för dig. Take care!

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Ja, du vet ju vad jag tycker...

Härligt vacker bild du bjuder på! Småland är bra vackert att gå vilse i;)

Kraaaaaam

Inger Maryissa sa...

Kan tänka mig att ni får ännu större arbetbörda nu och det kan bli kämpigt.
och oj...så många och mycket ni måste nu hinna med per dag.
förstår det känns oroande....

Underbart foto du har här
och kan tänka mig att du hade en fin helg i Småland...
och att få koppla av i den vackra naturen.
Hoppas du får en någorlunda bra vecka och att du snart kan ta ut delar av din semester.
Kram

AnnaKK sa...

Hejsan!

Du milde... 8-X Man blir faktiskt mållös när man läser om din och dina kollegors arbetssituation... Det är ju bara inte klokt!!!

Klokt var det däremot att åka bort över helgen och ladda batterierna! :-) Snällt av vädret att vara någorlunda fint, så du verkligen fick uppleva VÅREN och solen och en försmak av sommarvärmen också. Och det gjorde du så rätt i att avnjuta med de egna ögonen, mer än med kameralinsen! Ibland kan det faktiskt bli för mycket fotande, har jag själv märkt emellanåt, så man lixom glömmer bort att uppleva det man ser också, och inte bara dokumentera det. :-)

Synnøve. sa...

Kan förstå det var skönt att bara vara. Ibland är det ett måste.

Inget vidare du har på jobbet nu. Förstår inte hur de tänker alls. Det handlar ju trots allt om människor.
Men de glömmer de bort.
Önskar dig allt gott nu och hoppas det ordnar sig.
Kramen från oss här.