onsdag 17 mars 2010

Tyvärr!

Ja, det ser ju inte ut så i verkligheten här hemma som i mitt förra inlägg, utan det ser ut så här på båtfronten, tror inte att så många får i båtarna till Påsk, vilket jag vet att många har som mål varje år!

Fast å andra sidan så kanske säsongen varar ända in till oktober istället;)

Ha en bra kväll!

annette

13 kommentarer:

Anette sa...

Ja, det känns som om allt blir förskjutet i år! Här är ju inte en vårblomma i sikte så allt blommar väl samtidigt sen..........till midsommar eller så;-) Fast idag har vi haft plusgrader hela dagen, så det är ju på rätt väg! I Vättern eller rättare sagt på Vättern var det SM i isjakt i helgen. En imponerande syn!/kram Anette

Della sa...

Det var lite skillnad det.

AnnaKK sa...

Något båtliv att tala om finns det ju inte här i inlandet - men det är ju många som brukar ställa upp sina husvagnar på säsongsplats kring påsk, men just nu ser det ju problematiskt ut att överhuvudtaget få loss husvagnen från vintervistelsen! Och frågan är i vilket skick campingplatserna är... Om de är snöfria, och hur det i så fall är med gräset som man ju gärna vill ha på sin plätt... <:-)

Hann faktiskt inte med några ekorrfoton idag, för jag fick för mej att jag skulle beställa papperskopior från Fujidirekt. Det har tagit hur många timmar som helst att fixa den beställningen! Vårt bredband är inte det snabbaste, men deras sida kraschade gång på gång också så man fick börja om och börja om och börja om... Stånk! Men till sist gick den sista bilden iväg, så om några dar ska det förhoppningsvis landa en rejäl bibba foton i postlådan. :-)

Gärdsmygen sa...

Vilka vackra båtbilder du visar! Riktigt vackra. Den andra bilden gillar jag speciellt mycket.

MOONLOVER´S sa...

Hejsan
Ja nu är de fin fint väder här uppe=) Så härligt att fara ut nu eller bara bara går runt och fixa på gården. Me like. Ja lille Magoo är ju gubbens hund om man säger så, visst jag tar huvudansvaret så klart =) Men han fick betala honom*fniss* Nä jag ska försöka ge honom(gubben) chansen att få ta han om lille magoo. Jag är glad han köpte hunden för han e så härlig,följsam och en riktigt trogen vän. Ha det gott. Kram

Charlotta sa...

Med tanke på hur våra byggnader har klarat snön, kanske båtfolket får bereda sig på överraskningar när deras dyrgripar väl kommer fram ur täcket.

Jag fick leta efter vårtecken i tillbakablicken i stället... Men det droppar ju i alla fall lite överallt så det finns ju hopp om det.
Ha en bra kväll!

Synnøve. sa...

Ja alltså, kan julen vara ända till påska så kan väl båtsäsongen vara helt tilljul....

Härliga bilder är det i alla fall.
Kramen Synnöve.

Inger Maryissa sa...

Nej det tar nog lite längre tid i år för folk att få båtarna i vattnet.
Och precis som du tror så blir det nog inte till Påsk.
Ha det så gott
Kramar

Anonym sa...

Nu känner jag igen mig:)

Kram Tott

Inger sa...

Ja det tar nog lite längre tid iår..Men det brukar gå fort med snösmältningen på slutet..
Kramen,,

Viola sa...

Faktiskt har jag börjat se grus lite här och där på gårsplanen..så nog sker det under varje dag, ha en skön helg, här väntas massinvasion...:0) KRAM

hugan sa...

Men ni har ju SOOOOL! :)

Bosse sa...

Du har dina mysiga hamnmiljöer i Norrköping :)
Härliga foton, om än lite avsaknad av vårkänsla.
Men vi får hoppas på att vi får en fin lång varm säsong långt in på hösten, som du skriver.
Och när våren nu väl kommer så blir ju njutningen desto intensivare!
Jag är så otroligt sugen på vår nu, att kunna komma ut och ströva omkring i naturen och skogen igen, med lite fika med.
Har ju töat på bra senaste dygnen...
Fin solig lördag idag - bra fotoväder för oss.
Önskar dig en skön helg!
Kram / Bosse